Screen Shot 2022 11 25 at 155129

Geef een gepersonaliseerd kledingstuk cadeau aan anderen

Economienov 25 2022, 7:00
Verras een vriend of vriendin met een gepersonaliseerd kledingstuk! Een hoodie bedrukken is hierbij een van de mogelijkheden die je hebt. Voorzie de hoodie van een leuke tekst, passend bij de vriendschap die jullie hebben. Naast een tekst, zou je ook een afbeelding of symbool op de hoodie kunnen laten bedrukken. Er zijn binnen Nederland verschillende webshops die je deze mogelijkheid bieden. Naast een hoodie bedrukken is ook het bedrukken van verschillende andere kledingstukken mogelijk. Denk aan een t-shirt, polo’s en bijvoorbeeld longsleeves. Wat is het favoriete kledingstuk van jouw vriend of vriendin? Vaak heb je de bedrukte kleding relatief snel in huis. Wanneer is de verjaardag van degene die jij een bedrukt kledingstuk wilt geven? Niet alleen voor een jarige is het bedrukken van kleding een goed idee. Je kunt hier ook voor kiezen wanneer je deelneemt aan een sporttoernooi met de vriendengroep, of wanneer je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest organiseert voor een bruid of bruidegom.
Verschijn met een origineel cadeau op de verjaardag
Een hoodie of t-shirt laten bedrukken verzekert je van een origineel cadeau voor de jarige. De kans dat anderen voor datzelfde cadeau kiezen is nagenoeg nul. Zo steel jij de show met je presentje. Bij het laten bedrukken van kleding is het verstandig te kiezen voor items die een jarige ook daadwerkelijk draagt. Kies daarnaast voor een opdruk, die er niet direct toe leidt dat het kledingstuk nooit gedragen zal worden. Dat is immers zonde! Niet alleen heb je de keuze uit verschillende soorten opdrukken, een tekst of afbeelding, ook kun je kleding in verschillende kleuren bestellen. Wat is de favoriete kleur van de jarige?
Bedrukte kleding voor een pasgeboren baby
Het laten bedrukken van kleding is niet alleen leuk voor een tiener of twintiger; je kunt ook voor bedrukte babykleding kiezen. Een heel origineel kraamcadeau, wanneer iemand uit de vriendenkring onlangs vader of moeder geworden is. Laat de naam van de kleine op de kleding drukken, of kies voor een kreet die past bij diens ouders. Er zijn verschillende soorten babykleding waaruit je hierbij kunt kiezen.
Andere persoonlijke cadeaus voor een jarige
Er zijn nog meer mogelijkheden, om een jarige te verrassen met een persoonlijk cadeau. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar een fotomok, waarbij je een foto van de jarige op de mok laat drukken. Of wat te denken van een foto die je maakte tijdens het laatste avondje stappen met de hele vriendengroep? Zo is het gebruik van de mok een feestje voor de ontvanger ervan. Een alternatief voor een fotomok is een bedrukt kussen. Niet alleen leuk voor een jarige, maar bijvoorbeeld ook voor mensen die enige tijd op reis gaan. Zo laat je ze regelmatig aan jou denken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten