Het WK kijken in je eentje? Zo maak je het leuk!

Het WK kijken in je eentje? Zo maak je het leuk!

Het WK vindt dit keer op een ander moment plaats dan gebruikelijk, namelijk in het najaar. De reden? Het klimaat in het speelland Qatar. In de zomer is het daar zo heet, dat het niet te doen is voor spelers om dan tegen een bal te trappen. En dat ondanks dat er daar stadions zijn gebouwd met airco! Maar dat het een paar maanden later is, gaat ook wat betekenen voor de fans en liefhebbers van het spel.

In de zomer is het natuurlijk mogelijk om met zijn allen in de zon een biertje te drinken en te juichen op het plein. Ook hebben we dan vaak massaal vakantie en dus alle tijd om de wedstrijden op de voet te volgen. Dit is in het najaar niet het geval. Hoe we toch optimaal kunnen genieten van het WK in het najaar, ook wanneer je alleen een wedstrijd kijkt? Wij geven de tips.

Wedje leggen?

Om een wedstrijd ook echt spannend te maken voor jezelf is het een leuke tool om af en toe te wedden op een wedstrijd. Een voetbalweddenschap afsluiten online is leuk. Je bent dan al vooraf bewust bezig met de wedstrijd en je ervaart hem nog intenser. En last but no least het kan je ook nog eens een leuk zakcentje opleveren. Doe dit niet alleen maar doe dat samen met collega’s, vrienden of familie. Zo ontstaat er ook nog een onderlinge strijd, dubbel zo leuk!

Maak het lekker

Of het nu een wedstrijd is die vroeg in de ochtend is of juist ’s avonds laat, er is altijd wel iets lekker oranjes te vinden. Van een oranjebitter bij het diner tot een tompouce bij de koffie, trakteer jezelf op iets lekker ten tijde van een wedstrijd van het Nederlands Elftal. Het is immers een feestmoment, dit mag je dan ook echt zo ervaren. In de zomer had je namelijk ook met een biertje of wijntje op het plein gestaan, een lekker extraatje mag dan ook zeker op dit moment.

Stijlvol oranje

Dat oranje gadgets altijd lelijk zijn? Nee joh, er zijn genoeg leuke en grappige oranje accessoires die prima kunnen. Van een oranje shirt tot oranje sokken, wij keuren alles goed. Het geeft toch een extra feestelijk gevoel en oranje tintje aan een speeldag.

Kortom, voel je zeker niet zielig wanneer jij komende maanden alleen het WK moet kijken. Er zijn genoeg leuke en feestelijke ideeën om het ook in je eentje een feest te maken. Wij hebben al enkele ideeën geopperd maar raden je vooral aan om lekker gek en creatief te denken. Wees in ieder geval trots op de oranje leeuwen en brul ze naar de overwinning!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!