Screen Shot 2022 10 06 at 112800

Snel verveeld? Ga dan wat bakken!

Economieokt 06 2022, 16:00
Ben jij een persoon die snel verveeld raakt en het soms moeilijk vindt om jezelf te vermaken? Is het nu ook nog eens zo dat het buiten slecht weer is? Je kunt een film of serie beginnen op de bank. Maar je kunt ook iets nieuws proberen, waar je toch iets actiever mee bezig bent dan een film kijken! Ren naar de keuken en begin met het maken van heerlijke gerechten! Op deze manier kun je zelf ook nog eens genieten van het eindresultaat! Weet je niet goed wat je precies kunt maken? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we jou wat je allemaal kunt maken wat lekker is en ook nog eens simpel!
Pop Tarts maken
Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord: Pop Tarts. Pop Tarts zijn enorm populair in Amerika en het is een Amerikaans merk. Het is een soort gebakje wat je in de broodrooster doet, erg lekker! Het leuke is dat je dit ook zelf kunt maken en het is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een ei, jam en taartdeeg! Een aanrader is om frambozenjam te gebruiken, maar ben je daar niet helemaal weg van kun je ook gerust aan andere jam gebruiken. Of je kunt zelfs chocolade gebruiken in plaats van jam!
Makkelijk dessert!
Heb je geen zin in veel inspanning? Dan is dit het perfecte recept voor jou! Het enige wat je nodig hebt zijn aardbeien, chocola en vla. Je kunt helemaal zelf weten welke chocola en vla je gebruikt! Je hoeft maar heel weinig te doen. Je snijdt de aardbeien in stukjes en dit doe je ook met de chocola. Je kunt een Twix of Mars gebruiken, maar ook een normale chocolade reep die jij lekker vindt. Als laatste pak je een bakje met jouw favoriete vla, dit kan elke soort vla zijn die je maar wilt. Je ment alles samen met de vla en jouw dessert is klaar! Dat noemen we nog eens weinig inspanning toch? Je zult versteld staan van hoe lekker dit dessert is, dus zeker het proberen waard!
Chocoladefondue
Wil je meer romantisch uitpakken? Maak dan je eigen chocoladefondue! Je kunt gemakkelijk de chocolade in een pannetje smelten en dan heb je je eigen chocoladefondue. Erg makkelijk! Kies zelf welke producten je wilt gebruiken om in de chocolade te dippen. Aardbeien en marshmallows zijn erg populair om voor chocoladefondue te gebruiken! Je kunt er ook nog aan denken om andere producten door de chocolade te mengen, zoals bijvoorbeeld alcohol.
Simpele cupcakes
Iedereen heeft ze vast wel eens gemaakt: de populaire cupcakes! Het is super makkelijk te maken en kunt ze achteraf naar eigen smaak versieren. Je kunt helemaal los gaan met de versiering. Een perfecte manier om je creativiteit kwijt te kunnen!
Baktotaal Bouwhuis
Heb je na het lezen van deze blog helemaal zin gekregen om te gaan bakken? Neem dan een kijkje bj Baktotaal Bouwhuis! Zij verkopen veel verschillende producten voor bakken. Denk hierbij aan taartdecoratie, bakproducten en recepten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten