pexels photo 1642125

Zaterdag 1 oktober: De vernieuwde NVM Open Huizen Dag

Economiesep 09 2022, 7:00
Op zaterdag 1 oktober vindt de jaarlijkse Open Huizen Dag weer plaats. Dit uniek evenement wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars georganiseerd en brengt potentiële kopers en verkopers van huizen samen. Dit jaar spreken we echter van een vernieuwing, aangezien de open huizen dag een nieuwe invulling heeft gekregen. Lees de tekst hieronder door om er alles over te weten.
Wat is de Open Huizen dag?
De Open Huizen Dag is een evenement dat om de 6 maanden door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) wordt georganiseerd. Tweemaal jaarlijks kunnen meerdere geïnteresseerden samenkomen om een woning te bezichtigen op een vrijblijvende wijze, zonder dat er eerst een afspraak gemaakt moet worden. De koper kan zo nagaan wat de mogelijkheden zijn door een kijkje te nemen in het aanbod van meerdere goede makelaars die bij de NVM zijn aangesloten.
De vernieuwde invulling
Deze geweldige jaarlijkse traditie wordt vernieuwd vanwege de laatste ontwikkelingen in de wereld. Belangstellenden krijgen dit jaar de kans om te profiteren van een thuisbezoek van een expert. Zo kunnen alle vragen beantwoord worden en kan de expert professioneel advies verlenen. Je kunt naast een thuisbezoek ook kiezen om een afspraak op een makelaarskantoor of online in te plannen. Voor bijvoorbeeld regio ’s-Hertogenbosch kun je dat bij een makelaar in Den Bosch doen. Een afspraak is altijd ter oriëntatie en vrijblijvend.
Wanneer en wie?
De Open Huizen Dag trekt jaarlijks zeker 100.000 bezoekers, al kunnen we dit jaar veel meer geïnteresseerden verwachten dan voorheen. Vrijwel alle bezoekers van dit evenement zin belangstellenden die van plan zijn om een woning te kopen. De Open Huizen Dag wordt dit jaar overigens op zaterdag 1 oktober gehouden. Ook personen die op zoek zijn naar een goede makelaar kunnen terecht bij dit evenement, aangezien je hier slechts topmakelaars vindt die aangesloten zijn bij de NVM. Om deel te nemen aan de Open Huizen Dag betaal je trouwens helemaal niets. Het gaat immers om een gratis evenement zodat kopers en verkopers met elkaar kunnen netwerken in een sociale omgeving.
Meedoen? Maak een afspraak!
Om deel te nemen aan de Open Huizen Dag van de NVM ben je verplicht om jezelf online te registreren. Je moet de afspraak namelijk digitaal inplannen op www.openhuizendag.nl als je mee wilt doen, al verliep dit proces voorheen anders. Online vind je de aanvraagtool om zelf de gewenste datum en het tijdstip uit te kiezen voor de afspraak. Je wordt vervolgens gebeld door een makelaar van de NVM die je afspraak bevestigt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten