Sigrid Kaag Minister van Financiën 9O1A6749

-Michel Mulder- De pot (Sigrid Kaag) verwijt de ketel (FVD) dat hij inktzwart is

Opiniesep 09 2022, 9:00
In plaats van dat Sigrid Kaag doet wat zij als minister van financiën moet doen - het leven van de Nederlandse bevolking betaalbaar houden - gaat zij weer vol op de 'huilie-huilie' toer ten opzichte van Forum voor Democratie.
Bezemsteelberijdster Kaag - die gewillig met internationaal terrorist Arafat poseerde en terroristische organisaties Nederlands belastinggeld doneert - moet volgens eigen zeggen beveiligd worden omdat er een jongeman voor haar deur stond met een fakkel. En het feit dát hij daar stond is volgens haar uiteraard te herleiden naar FVD.
Ik vraag me toch af hoe iemand die het liefst vertoeft in terroristische shitholes in het Midden-Oosten, waar het terugkoppen van afgevuurde raketten nog je minste zorg zijn, zich hier bibberend exposeert vanwege een eenling met een ietwat grote versie van een lucifer voor je deur?
Uiteraard is 'Sieg'rid niet bang voor de - op internet verbaal opererende - FVD-aanhang, iemand wiens man in het kabinet van Arafat zat, en die - van horen zeggen - meer 'donatiedeals' met terroristische organisaties heeft gesloten dan Nicolas Cage in de film Warlord, die wordt niet warm of koud van het lucifertje van haar 'belager.'
Nee het 'huilie-huilie' verhaal van Kaag is weer de volgende stap in de demonisering van FVD - zoals de linkse kliek dit al sinds 2006 met de PVV doet - in de hoop dat er misschien nog wel ergens een Volkert te vinden is - en dan bedoel ik niet dat paard in de stal van Bea - die zich aangesproken voelt.
(Artikel gaat door onder de promotie van onze apps)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het is toch gek dat de linkse kliek moord en brand schreeuwt over bedreigingen aan hun adres, terwijl de daadwerkelijke bedreigingen en aanslagen - aangewakkerd door door de linkse hetze - slechts terechtkomen in de rechtse hoek bij Janmaat, Fortuyn, Wilders en nu weer de prominente leden van FVD.
Lui zoals Kaag, Klaver, Paternotte, Jetten, De Groot, Kuiken en noem de rest van die linkse bende maar op, hebben hypocrisie niet alleen uitgevonden, maar ook nog een paar tandjes verbeterd in hun haat naar elke rechtse mening.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten