geert wilders 9o1a6632

Geert Wilders daagt laffe Sigrid Kaag uit: "Nou, gaan we nog in debat of durft u niet?"

Politiekaug 25 2022, 9:50
PVV-leider Geert Wilders laat op Twitter weten dat hij maar wat graag in debat gaat met Sigrid Kaag (D66) over de kabinetscrisis. Want, zegt Wilders, het is eigenlijk wel erg belangrijk om te weten of zij nog "vertrouwen" heeft in Wopke Hoekstra (CDA). Daarom zou een debat héél handig zijn om vast te stellen hoe het er voor staat wat háár betreft. "Of wilt en durft u niet?" vraagt Wilders vervolgens aan de schoolzieke lafbek.
"Goedemorgen," schrijft Wilders vandaag op Twitter. "Minister van Financiën mevrouw Kaag, gaan we nog een keer samen in de Tweede Kamer in debat? Veel vragen aan u over uw vertrouwen in collega's en zo," gaat hij verder.
Natuurlijk was de nepzieke Kaag er dinsdag niet bij omdat ze die dag zogenaamd "onwel" was geworden; een excuus dat werkelijk niemand - buiten de leden van het partijkartel en het mediakartel - serieus neemt.
Daarom deelt Wilders nog even een mooie sneer uit. "Laat maar weten als het u schikt qua tijd en gezondheid, komende week, dan vraag ik opnieuw een debat aan. Of wilt en durft u niet?" vraagt hij Hare Hooghartigheid ironisch.
Het leuke hieraan is dat het 't onzinverhaal van Kaag totaal ondermijnt. Oh, ze was maar wat graag bij het debat geweest over de uitspraken van Wopke Hoekstra betreffende stikstof, koopkracht, en immigratie hoor! Ja echt, heus. Alleen ze was zo ziek. Ze moest zelfs naar het ziekenhuis
(Artikel gaat door onder de oproep ons te steunen)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk neemt niemand dat serieus. Mevrouw was zelfs gisteren alweer aan het werk. En ze deed dat nog met goede moed ook. Dat alleen al was niets meer of minder dan een opgestoken middelvinger naar de kiezer toe.
Nu moet ze alsnog met de billen bloot. Als ze wil volhouden dat ze ziek was en niet bang, dan is het nu aan haar om in te gaan op Wilders' verzoek, en aan te geven dat ze best vragen wil beantwoorden over deze materie. Doet ze dat niet, dan bewijst ze eens voor altijd dat ze een zwákke vrouwelijke leider is, die vooral nooit premier moet worden. Want een premier kan en mag nooit weglopen voor dit soort moeilijke debatten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten