Screenshot 2021 09 16 at 101121

-Michel Mulder- Een schoolziek briefje aan Kim Jong-Kaag

Opinieaug 24 2022, 10:53
Goedemorgen schoolziek patiëntje,
Alles weer goed? Even langs de eerst beschikbare eerstehulp in Maastricht geweest, waardoor je - helaas helaas - niet aanwezig kon zijn bij zo ongeveer het - voor de Nederlandse bevolking - belangrijkste debat van het jaar?
Ja, het valt niet mee hé, om de schijn van schoolziekte van je af te schudden als je:
A ) voor de dag van het vermeende onwel zijn nog in blakende gezondheid verkeerde.
B ) een dag na het vermeende onwel zijn weer fris en fruitig aan het werk bent.
So let's cut to the chase, laten we elkaar geen lhbtiqxulyz-mietje noemen... je had gisteren gewoon geen zin om je te verantwoorden voor je wanbeleid. Punt.
Bij jou, beste 'Sieg'rid, is er geen sprake van de Rutte-doctrine, maar van de Kim Jong-doctrine. Want jij duldt gewoon geen tegenspraak, en wilt je zeker niet verantwoorden tegenover het plebs dat je zo denigrerend geclassificeerd hebt als: wie zijn die mensen?
Alles aan jou straalt minachting uit voor eenieder die niet in een machtspositie verkeert, niet minimaal anderhalve ton per jaar verdient en die niet meegaat in het vergiftigde gedachtegoed van jouw D666-sekte. En verantwoording daaraan afleggen dat doet de ice-witch van de vermeende superioriteit uiteraard niet, want dat is Kim Jong-Kaag onwaardig.
Alleen maak je daar dan toch even een rekenfoutje beste Kim Kaag, want puur feitelijk gezien behoor jij tot de - door jou zo verafschuwde - onderlaag der maatschappij. Want jouw maandelijkse schadeloosstelling is niets meer en minder dan een uitkering, verkregen door de belastingopbrengst van het Nederlandse volk.
Er bestaat een gezegde dat types als jij genadeloos weergeeft, en dat is: van boven bont en van onderen stront.
Jullie wanen je zoveel beter dan de werkende Nederlander - ook weer zichtbaar door je schoolziek zijn - maar hebben niet in de gaten dat jullie slechts parasiteren op de arbeid - lees: belastingafdracht - van diezelfde Nederlander.
(Artikel gaat door onder de oproep ons te steunen)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De lakeien van de D66-MSM zullen jouw dagje schoolziek zijn niet journalistiek onderzoeken. Als jij een scheet laat inhaleren zij dat als het meest exclusieve bouquet van parfum, terwijl de 'gewone' Nederlander slechts een odeur ontwaart die kan wedijveren met de gierkelder van een boerenbedrijf.
Maar het aloude gezegde 'hoogmoed komt voor de val' gaat ook in dit geval weer op. Want binnen die elitaire sekte van jou gaan steeds meer stemmen op die de partijvernietigende koers, en de arrogantie van hare majesteit Kaag zo langzamerhand spuugzat zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten