Assita kanko 1548448619

Cancel-actie! Europees Parlement opent onderzoek naar Assita Kanko (N-VA) vanwege grensoverschrijdend gedrag

EUmei 25 2023, 18:00
Europarlementariër Assita Kanko (N-VA) wordt momenteel geconfronteerd met een schandelijke lastercampagne nadat het Europees Parlement besloten heeft een onderzoek naar haar te openen naar aanleiding van valse beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag meldt het Nieuwsblad. Het is duidelijk dat deze beschuldigingen niets meer zijn dan een doorzichtige poging om een getalenteerd politicus te 'cancelen' en haar geloofwaardigheid te ondermijnen.
Ze wordt beschuldigd van het creëren van een angstcultuur in haar kantoor, het maken van ongepaste verzoeken en het spelen van "psychologische spelletjes". Dit is niets meer dan een schandalige poging om haar reputatie te beschadigen en haar politieke carrière te vernietigen.
Deze beschuldigingen lijken voort te komen uit politieke motieven en de wens om een sterke, onafhankelijke stem de mond te snoeren. Het is teleurstellend om te zien hoe laag sommige politieke tegenstanders willen zinken om hun eigen agenda door te drukken. Kanko is altijd een luis in de pels geweest voor de gevestigde orde in de EU, en het lijkt erop dat ze nu het slachtoffer wordt van een lastercampagne.
Het is betreurenswaardig dat het Europees Parlement heeft besloten om mee te gaan in deze valse beschuldigingen en een onderzoek te openen. Het is duidelijk dat hier sprake is van een politieke heksenjacht, bedoeld om een politicus met een sterke visie en onverschrokkenheid te onderdrukken. Het is een trieste dag voor de democratie wanneer politieke rivaliteit de overhand krijgt boven eerlijkheid en rechtvaardigheid.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Assita Kanko is vastberaden om haar naam te zuiveren en zal volledig meewerken aan het onderzoek. Ze vertrouwt op een eerlijk proces en is ervan overtuigd dat de waarheid aan het licht zal komen. Het is aan iedereen om objectief te blijven en de feiten te laten spreken, in plaats van zich te laten leiden door vooroordelen en politieke spelletjes.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten