shutterstock 2294588751

EU-bureaucraat kondigt actie tegen X (Twitter) aan: 'Verdenking illegale content en verspreiding desinformatie'

EUdec 18 2023, 16:00
We wisten al heel lang dat de Europese Unie in actie zou komen tegen X (voorheen: Twitter). Maar vandaag is het dan ook echt zover. De maffiose bureaucraten in Brussel laten dat zélf heel trots weten op het sociale netwerk (oh, de ironie). De reden, zogenaamd? Iets met "illegale inhoud" en "desinformatie." De werkelijke reden? Een totale controle van alles dat gezegd wordt online.
De doodenge Fransman Thierry Breton - voor wie ik niet heb gestemd en jij ook niet - zegt dat hij en zijn mede-maffiosi losgaan op X. "Vandaag hebben we een formele inbreukprocedure geopend tegen X," schrijft het maniakale mannetje. "X wordt verdacht van schending van verplichtingen om illegale inhoud en desinformatie tegen te gaan."
Ja, die Big Brother-achtige termen gebruikt hij werkelijk. Het zou daarnaast ook nog eens gaan om "schending van transparantie-verplichtingen," (van de EU bureaucraten? Terwijl de EU extreem ontransparant is zelf?!) en "verdenking van misleidend ontwerp van de gebruikersinterface."
LOL. Ja, ze hebben het zelfs over de interface. Kijk maar:
Je ziet dit hele enge mannetje boven dit artikel... maar ook hieronder, samen met een heel grote vriend van hem. Je weet wel, dat is Klaus van het WEF.
Dat zal wel toeval zijn, toch? Zijn relatie met het World Economic Forum, een organisatie die pusht voor agressieve online censuur, heeft er vast niets mee te maken dat hij nu... actie neemt tegen X met het duidelijk plan om a) censuur af te dwingen vanuit X of b) X illegaal te verklaren waardoor de EU zélf censureert.
Als we het dan toch over onderzoeken hebben, misschien wordt het tijd dat weldenkende Europeanen een keer 'onderzoek' moeten doen naar EU-bureaucraten die hun reet afvegen met de meningsvrijheid. Want wie denken deze Europese engnekken eigenlijk dat ze zijn?
We zitten nu in een situatie waarin er nog maar één sociaal netwerk is dat werkelijk pal staat voor de meningsvrijheid; één plek waar we écht hardop onze mening mogen delen, ook als die mening het tegengestelde is van wat de globalisten willen dat wij geloven en vinden. Dat is X. Alle andere sociale netwerken zijn totaal in handen van de globalisten en hun handlangers. Als X verdwijnt dan betekent dit letterlijk het einde van de vrijheid van meningsuiting.
Dat mogen we dus absoluut niet laten gebeuren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten