michaelvdgalien government agents invade a farm they arrest 8ecf5700 d506 4caf 93b6 60ee8db4c4ff 2

Rampzalig! Belachelijke Europese natuurherstelwet komt er TOCH: Oostenrijk gaat door de knieën

EUjun 17, 17:53
Het is te rampzalig voor woorden, maar de milieuministers van de verschillende EU-landen hebben vandaag snel even alsnog ingestemd met de wanstaltige, belachelijke zogenaamde Europese Natuurherstelwet. De reden? De ranzige Oostenrijkse minister Leonore Gewessler is snel gedraaid. Opvallend genoeg is haar draai onwettig.
Deze rampzalige wet is in elkaar geflanst door Frans Timmermans. Het is werkelijk een vreselijke document. Boeren en bosbouwers kunnen hun hart vasthouden. De natuur- en milieuregels zijn al walgelijk... maar nu worden ze nog veel erger. Sterker nog, de situatie is zo enorm geschift dat experts al maanden waarschuwden dat, als deze wet zou worden aangenomen, we met stikstofcrisis 2.0 komen.
Tot nu toe waren Polen, Italië, Zweden, Finland, Hongarije, en Nederland ronduit tegen deze wet. België en Oostenrijk onthielden zich van stemming. Het gevolg? De voorstanders van deze knettergekke wet konden geen meerderheid behalen. HAHA.
Maar dat is nu over en voorbij. Oostenrijk is namelijk gedraaid. Hoe? Oh, heel simpel. Klimaatminister Gewessler is van de Oostenrijkse Groenen. Zij heeft in haar eentje besloten voor de wet te stemmen. Ze heeft daarvoor niet de steun van de Oostenrijkse deelstaten of zelfs maar van de ÖVP, dat is partij waarmee haar Groenen in een coalitie zitten.
Het gevolg is dat haar actie in strijd met de Oostenrijkse Grondwet is. Dat zeg ik niet, dat zegt haar medeminister Karoline Edstadler van Constitutionele Zaken. Bondskanselier Karl Nehammer is woedend en gaat naar het Europees Hof van Justitie. Dat moet verklaren dat de stem van de wanstaltige Gewessler ongeldig is, vindt hij.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Maar daar heeft de EU lak aan. "Het enige dat telt is de stemming in de vergaderzaal," zegt Alain Maron, de klimaatminister uit Brussel. Net als Gewessler is hij van de Groenen. En ja, net als Gewessler vindt hij dit soort ranzige communistische tactieken om hun zin door te drijven helemaal geweldig.
Je bent een communist of je bent het niet he?
Het echte geschifte is dat we nu een kabinet krijgen in Nederland dat hier fel op tegen is, dat de Europese parlementsverkiezingen zijn uitgelopen op een behoorlijke toename van de populistische stem, dat de christendemocraten - die overwegend in in ieder geval in eigen land tegen stikstofgekte zijn - de grootste fractie zijn aldaar... maar dat deze wet alsnog even aan ons wordt opgelegd.
Wat nu? Hoe gaat het kabinet Dick Schoof I hiermee om? Accepteert BBB dit zomaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten