GroenLinks-PvdA

GroenLinks-PvdA is de waardeloze, belachelijke, globalistische, pro-immigratie, extreemlinkse Tweede Kamerfractie die bestaat uit GroenLinks-Kamerleden én PvdA-Kamerleden. Die twee radicaal-linkse partijen besloten, in de opmars naar de Tweede Kamerverkiezingen 2023 op 22 november van dat jaar, samen te werken, één lijst te vormen, en na de verkiezingen daadwerkelijk als één fractie te opereren. 
Dat hebben ze na 22 november inderdaad gedaan. Toen de nieuwe Tweede Kamer in december 2023 plaats nam in de Kamerstoeltjes gingen GroenLinks en PvdA bij elkaar zetten. De nieuwe fractie heette vanaf dat moment officieel GroenLinks-PvdA. 
GroenLinks-PvdA werd vanaf dag één voorgezeten door Frans Timmermans, voorheen Eurocommissaris, Tweede Kamerlid voor de PvdA, en één van de meest vervelende, autoritaire klimaatclowns van Europa. Voormalig GroenLinks-leider Jesse Klaver werd wederom Kamerlid, maar dus niet fractieleider. Hij stond op de derde plek op de GroenLinks-PvdA-lijst. 
Voormalig PvdA-leider Attje Kuiken had voor de verkiezingen al laten weten dat ze niet op de GroenLinks-PvdA-lijst wilde komen, hoewel ze een groot voorstander was van die samenwerking. Boze tongen beweren dat ze niet meer op de lijst wilde omdat ze zich wilde specialiseren in het overdag drinken. Daar was ze tijdens haar Kamerlidmaatschap al heel goed in, maar ze moet gedacht hebben: 'Het kan altijd beter.'