shutterstock 515326441

De explosie van geweld in asielcentra: Nederland in de greep van misdadige gelukzoekers!

Immigratiejan 08 , 12:00
Het is ongekend wat er gebeurt in de Nederlandse asielcentra. De lijst met geweldsincidenten leest als een script van een misdaadfilm. In 2023 is het aantal agressie-incidenten in asielcentra geëxplodeerd tot een schokkend aantal van 6253 gevallen schrijft de Telegraaf. Dit is niet zomaar een statistiek, dit is een crisis. Van opengesneden slachtoffers met keukenmessen tot vernielingen en scheldpartijen, de situatie loopt de spuigaten uit.
Neem de gebeurtenissen van eind december in azc Budel/Cranendonck, waar een Algerijnse asielzoeker compleet ontspoorde. Of de chaos in Ter Apel, waar migranten het terrein illegaal betraden en een Russische asielzoeker een wapen trok tegenover COA-medewerkers. Dit zijn geen incidenten meer, dit is structureel geweld dat onze veiligheid bedreigt.
Wat dit nog verontrustender maakt, is het feit dat deze cijfers mogelijk slechts het topje van de ijsberg zijn. Incidenten in nood- en crisisopvang worden niet eens meegerekend. Ook de opvang voor minderjarige asielzoekers, waar 1738 gevallen van agressie werden geteld, laat een duidelijke toename zien. Dit is een duidelijk signaal dat het huidige asielbeleid faalt en dat onze gemeenschap in gevaar is.
Het is tijd dat we onze ogen openen voor de realiteit van de situatie. Deze explosie van geweld is een direct gevolg van een falend asielbeleid en een overheid die haar verantwoordelijkheden negeert. Dit is een waarschuwing voor elke gemeente in Nederland die overweegt een asielzoekerscentrum te vestigen. We mogen ons niet laten meeslepen in deze chaos.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard staan we PAL voor ons eigen volk, ons eigen land, en onze eigen cultuur. Wij zijn NIET bang om harde feiten te benoemen. Deel jij onze pro-Nederlandse berichtgevingen? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het Nederlandse volk, onze tradities, onze cultuur en ons land elke dag weer te verdedigen!
De vraag is: hoe lang kunnen we dit nog tolereren? Hoe lang staan we toe dat onze veiligheid en die van onze kinderen in gevaar wordt gebracht? Het is tijd voor actie, tijd voor een herziening van ons asielbeleid, en tijd dat de verantwoordelijken hun taken serieus nemen. Onze gemeenschappen verdienen beter dan dit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten