screen shot 2023 12 08 at 113355

[Video] Massa-immigratie sloopt alles: Jaquelina neergestoken door haar Syrische bovenbuurman

Immigratiedec 08 2023, 13:00
De 60-jarige Jaquelina had in juni van dit jaar de slechtste dag van haar leven. Ze werd namelijk aangevallen door haar Syrische bovenbuurman. De 'vluchteling' viel haar aan en stak in op haar. Gelukkig overleefde ze de vreselijke misdaad... maar het had nóg erger kunnen aflopen. Jaquelina leeft dan ook nog steeds in angst.
Arlette Adriani van ON! sprak met Jaquelina. Op 25 juni ging het mis in Helmond. Jaquelina en haar bovenbuurman hadden al langer wat woorden met elkaar. Ze was in haar tuin en opeens werd ze geraakt door een stalen asbak. Die had haar buurman van bovenaf op haar hoofd/nek gegooid.
Jaquelina liep snel naar binnen toe in een poging om 112 te bellen. Helaas kwam ze niet verder dan 11. Op dat moment zakte ze in elkaar.
Enige tijd later opende ze haar ogen. Wat er toen gebeurde schokte haar intens. Haar buurman stond namelijk over haar heen, met een mes in zijn hand. "Ik maak jou dood!" schreeuwde hij haar toe, in het Nederlands.
"Toen begon hij te steken. Het bloed stroomde er zó vlug uit!" zegt Jaquelina nog steeds overduidelijk emotioneel. Vervolgens liet ze zien waar haar Syrische buurgek haar gestoken heeft. Eigenlijk gewoon overal: in haar buik, haar arm, haar zij... ga maar verder. Hij stak echt op haar in.
Terwijl ze op de grond lag dacht Jaquelina: "Ik haal het niet." Ze gaat verder: "Hij had net zo goed mijn keel kunnen doorsnijden." De politie kwam uiteindelijk binnen, is naar boven gegaan en heeft die knettergekke nepasielzoeker gearresteerd.
Die buurman woonde op het moment van de aanval "net twee jaar in Nederland." Hij komt uit Syrië. Daar is hij zogenaamd 'weggevlucht' omdat hij niets moet hebben van radicale islamisten en dergelijke. Ja, ja.
"Ik ben niet de eerste die gepakt is door een 'asielzoeker' of 'een statushouder'," zegt Jaquelina terecht, "en ik zal ook niet de laatste zijn.
De verdachte zit nog steeds vast. Op 19 december komt hij opnieuw voor de rechter. Hij zal zich vrijwel zeker moeten verweren tegen poging tot doodslag. Dat bewijzen is appeltje-eitje als je dit verhaal zo hoort - tenzij hij straks met een leuk verhaal komt over psychische problemen, natuurlijk. Dan krijgt hij 'psychische hulp' die hij 'nodig heeft,' maar écht de gevangenis in zal hij dan niet hoeven. Misschien dat hij en zijn advocaat het daar op uit laten draaien. Maar goed, dat gaan we dus later deze maand zien.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met die hele asielcrisis. De manier waarop massa-immigratie ons land onveilig maakt is volstrekt onaanvaardbaar. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons massa-immigratie te exposen!
Het echte trieste is dat we met grote regelmaat verhalen horen over geweldsmisdrijven gepleegd door nepvluchtelingen. Deze mannen - het zijn bijna altijd mannen - beweren naar Nederland te komen omdat ze in eigen land niet veilig zijn... maar uit alles blijkt dat ze het daar helemaal niet omgaat. Sterker nog, dat ze zélf halve of hele terroristen zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten