screen shot 2023 11 28 at 103804

Filmpje! NPO ontdekt nieuwe inheemse stam: 'Deze mensen zijn niet extreemrechts maar bezorgd over hun land'

Medianov 28 2023, 8:26
Harm Beertema heeft gisteren naar Op1 gekeken. Daar zat namelijk een Iraans-Nederlandse documentairemaakster die een project heeft gemaakt over zogenaamd 'extreemrechtse Nederlanders.' Maar wat blijkt? Ze zijn niet extreemrechts. Ze zijn slechts bezorgd en de vernieling in geholpen. Het gevolg? De hele tafel bij Op1 doet, aldus Beertema, "alsof ze naar een documentaire kijken over een pas ontdekte stam in Nieuw-Guinea."
Wij van rechts weten al jaren dat mensen die weggezet worden als "extreemrechts" dat helemaal niet zijn. Vaak zijn het vaderlandslievende mensen, ja, maar bepaald niet nazistisch of wat dan ook. Zij - en wij, want wij behoren ook tot die groep - maken zich alleen zorgen over ons mooie land, onze cultuur... en we zien dat heel veel mensen kapotgemaakt worden door een hoogopgeleide kliek linkse engnekken.

‘Eigen Volk Eerst’ is een documentaireserie over Nederlanders die bestempeld worden als extreemrechts, gemaakt door Sahar Meradji. Waarom wilde ze dit maken? “Zolang het binnen de wet valt, moeten we samen door. Wat helpt er dan meer dan dat we elkaar begrijpen?” #Op1 #WNL

438
Reply
Nou, daar kwamen ze gisteren dan eindelijk ook achter bij Op1. Ze hadden documentairemaakster Sahar Meradji uitgenodigd over een nieuwe documentaire van haar hand; een documentaire over mensen die 'extreemrechts' genoemd worden. Haar conclusie is inderdaad dat ze dat helemaal niet zijn. Ze hebben zorgen. En terecht.
De hele tafel zat haar in volle verbazing aan te kijken. Jeetje, wat een openbaring! Wie had dat gedacht!
Online levert Harm Beertema daar terecht commentaar op. "Grappig. De documentairemaakster Sahar Meradji legt uit dat mensen die door Op1 jarenlang als extreemrechts zijn weggezet, helemaal niet extreemrechts zijn, maar bezorgd," aldus Beertema.
"De presentatoren zitten erbij alsof ze naar een documentaire kijken over een pas ontdekte stam in Nieuw-Guinea. En dat terwijl ze gewoon meer dan 13 jaar naar mijn collega-Kamerleden van de PVV en mij hadden kunnen luisteren," gaat hij verder.
Daarop sluit hij af met: "Maar ja, dat cordon sanitaire hè. Domrechts, de tokkies, die mochten geen podium krijgen."
Zoals Paul Cliteur vervolgens reageert: "Precies zoals Harm zegt."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS roepen we al járen dat het ons van écht rechts niet om haat gaat, maar om liefde. Liefde voor elkaar en liefde voor ons land. Steun jij dat vaderlandslievende gelui? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het elke dag weer op te nemen voor ons volk, ons land en onze cultuur!
De kartelianen hebben dit jaren niet willen inzien. Als je iets wilt behouden, als je je verzet tegen de Woke-Massa-Immigratie figuren, dan word je al decennia weggezet als een halve of hele fascist, een nazi, een nieuwe Hitler. Maar dat is natuurlijk volstrekt onzinnig. Je wilt mensen niet in kampen stoppen. Je haat mensen niet. Je wilt alleen dat wat Nederland ooit was en mogelijk nog steeds kan zijn beschermen... en je land verbeteren, waar dat kan.
Eigenlijk is het ronduit bizar dat ze daar bij Op1 nu pas achterkomen. Natuurlijk stoppen ze dit soort kennis en inzicht binnenkort gewoon weer in de ijskast, maar hé: het is toch verfrissend om te zien dat ze er héél even iets mee lijken te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten