flickr sebastiaan ter burg ed van thijn en frans weisglas

“Pim Fortuyn sprak over de puinhopen van Paars, dit zijn de puinhopen van de PVV” - Weisglas over het opstappen van Van Strien als verkenner

Politieknov 27 2023, 21:00
"Spreek over de puinhopen van de PVV", schettert vlagdrager van de gevestigde orde, oud-Kamervoorzitter en VVD mastodont Frans Weisglas bij Spraakmakers Op1 van KRO-NCRV. Meneer Weisglas, niet zo snel! Zo comfortabel als u zit, vogelvrij van echte verantwoordelijkheden, is het makkelijk mopperen op de partij die durft te strijden tegen de gevestigde orde.
Wat we hier zien, is niet meer dan een klassieke karaktermoord gaande, gesponsord door de dubieuze tak van de mainstream media, het NRC. En dit allemaal gericht tegen Van Strien, die al twaalf jaar een onbesproken senator is. Pas zodra de man een actievere rol dreigt te spelen in de samenstelling van de toekomst van dit land, begint het NRC met modder te gooien.
En dan over de 'puinhopen' van de PVV... Weisglas, laten wij het eens hebben over de puinhopen van uw geliefde Rutte. Want als we gaan wijzen, meneer Weisglas, zijn Rutte, de Jonge, Wiersma, Blok, Harbers, Grapperhaus, Ollongren, Schouten, Dijkgraaf, Asscher, Kamp en Kaag dan plotseling onschuldig? Of lokt hun blazoen ook niet bepaald schoon meer?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor onze tradities, voor onze waarden, en voor ons volk. En we strijden voor een land waarin linkse engnekken ontmaskerd worden en hun invloed verliezen. Steun jij dit doel? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons radicaal-links, de globalisten en de Wokies elke dag weer aan te pakken!
Weisglas mag dan principieel tegen samenwerken met de PVV in een coalitie zijn, maar je kunt een duidelijke verkiezingsuitslag van 37 zetels voor de PVV gewoonweg niet negeren. Weisglas zelf zegt het: Yesilgoz moet in gesprek met Wilders om een kabinet te vormen. Nu ja, laten we die besprekingen maar onder het oog van de persmuskieten houden, want als de PVV niet buigt voor hun poppetjes, weten we wel wat de volgende headline zal zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten