shutterstock 427172926

Explosie van incidenten op Vechtdallijn: Trein Zwolle-Emmen lijkt wel oorlogszone

Immigratiemei 01, 14:00
Het treintraject tussen Zwolle en Emmen, beter bekend als de Vechtdallijn, transformeert in rap tempo tot een broeinest van criminaliteit en geweld. Het aantal incidenten is het eerste kwartaal van dit jaar maar liefst acht keer zo hoog als in dezelfde periode vorig jaar. Dit schokkende nieuws bevestigt wat velen al langer vrezen: onze openbaarvervoersystemen zijn overgeleverd aan de genade van zwartrijders en agressievelingen die geen enkel respect tonen voor wet en orde.
De situatie is ronduit alarmerend. Volgens de regionale omroep Oost weigeren steeds meer passagiers zich te legitimeren en rijden massaal zwart. De agressie tegen treinpersoneel is zo geëscaleerd dat mishandelingen en intimidaties aan de orde van de dag zijn. Hoe lang nog voordat er dodelijke slachtoffers vallen onder zowel personeel als onschuldige passagiers?
Veel van de overlastgevers zijn asielzoekers op weg naar het aanmeldcentrum in Ter Apel, voornamelijk zogenoemde veiligelanders die eigenlijk geen recht hebben op asiel in ons land. Deze groep, die hier niets te zoeken heeft omdat ze uit veilige landen komen, zorgt voor disproportionele problemen en draagt bij aan een sfeer van onveiligheid en angst onder de reizigers.
Het antwoord van de provincie Overijssel, die eerder een miljoen euro uittrok om de overlast te beteugelen, blijkt volstrekt inadequaat. De 'vliegende brigades' en andere zachte maatregelen hebben niet het gewenste effect gehad. Integendeel, het aantal incidenten blijft stijgen. Het is duidelijk dat deze aanpak niet werkt en dat er hardere maatregelen nodig zijn om de orde te herstellen.
Wat nodig is, is een zero-tolerancebeleid tegenover criminaliteit in het openbaar vervoer. Waarom niet de inzet van zwaarbewapende marechaussee of zelfs het leger, om deze wetteloosheid een halt toe te roepen? Moeten we dan echt wachten tot het te laat is?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Het is tijd dat de Nederlandse overheid haar naïeve houding laat varen en de veiligheid van haar burgers serieus neemt. De trein tussen Zwolle en Emmen moet geen vrijstaat zijn voor criminelen en asielmisbruikers. Onze burgers en eerlijk treinpersoneel verdienen beter dan te moeten leven met de constante dreiging van geweld. Het is tijd voor actie, en wel nu!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten