2023 06 15

“Ik ben dol op Nederlandse vrouwen. Ze zijn super lekker, met blond haar en blauwe ogen. Ik hoop dat Nederland een moslimland wordt”

Immigratiejun 15 2023, 10:00
Je wordt niet blij als je naar deze schokkende reportage van Ongehoord Nieuws kijkt, waarin asielzoekers beweren dat zij naar Nederland komen met de bedoeling onze vrouwen te begeren en te bekeren tot de islam. Nederland moet een moslimland worden. De uitspraken van de geïnterviewde asielzoekers in Ter Apel zijn zeer zorgwekkend en kunnen bij velen terecht voor onrust zorgen. Bij dit verhaal blijft het niet. De asielzoekers hebben ook getracht om een paard te stelen voor het vlees. Dus om het paard te slachten. Voor vleesconsumptie, laat dit even tot je inwerken. Wat voor monsters haalt onze regering binnen?
Dit soort verhalen zijn geen incidenten, maar symptomen van een groter probleem. De massale immigratie die onze regeringsleiders ons hebben opgedrongen, heeft geleid tot een verlies van onze nationale identiteit en sociale cohesie. Onze tradities, normen en waarden worden ondermijnd en verdrongen door een cultuur die in strijd is met onze eigen.
Het is niet genoeg om deze incidenten af te doen als enkele individuen die buiten de boot vallen. Het gaat hier om de systematische erosie van onze samenleving, veroorzaakt door een falend immigratiebeleid. Onze regering heeft gefaald in het beschermen van de belangen en veiligheid van onze eigen bevolking. In plaats daarvan worden we geconfronteerd met een situatie waarin onze vrouwen worden blootgesteld aan ongewenste intimiteiten en onze cultuur wordt bedreigd door een ideologie die vreemd is aan onze tradities.
Het is tijd om onze soevereiniteit terug te eisen en ons immigratiebeleid grondig te herzien. We moeten strenge grenscontroles implementeren om de instroom van ongewenste elementen te beperken. Daarnaast moeten we de nationale identiteit en cultuur beschermen door een assimilatiebeleid te voeren dat nieuwkomers aanspoort om onze waarden te omarmen en te respecteren.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Laten we niet vergeten dat dit niet alleen gaat over individuele incidenten, maar ook over de veiligheid en toekomst van ons land. We moeten ons afvragen of we bereid zijn om onze eigen cultuur en manier van leven op te offeren in naam van politieke correctheid en internationale verdragen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten