ter apel

Nederland op kruispunt: De helft van de Nederlanders tegen meer AZC's

Immigratiemrt 07, 13:00
Nederland staat op een kruispunt, en de recente cijfers van een onderzoek van het Kieskompas en het ANP laten geen ruimte voor twijfel: een onthutsende bijna helft van ons volk trekt de grens bij de komst van nog meer asielzoekerscentra in hun gemeenten. En waarom? Omdat de gewone Nederlander genoeg heeft van de eindeloze toegeeflijkheid en het onverantwoordelijke open-deurbeleid dat ons land teistert. In het bijzonder in Flevoland, Zeeland, Limburg, en Brabant is men klaar met de slapheid van Den Haag, die lijkt te denken dat Nederland een ongelimiteerde capaciteit heeft om iedereen te huisvesten.
Wat een ontnuchterend bewijs van de complete vervreemding tussen de politieke elite en de burgers die zij verondersteld worden te vertegenwoordigen. De PVV- en FVD-kiezers zijn het spuugzat, en terecht! Zij zien de consequenties van dit falend beleid: overvolle wijken, een ontoereikende infrastructuur, en een druk op sociale voorzieningen die nu al kraakt onder het gewicht. De kiezers van GroenLinks/PvdA, DENK, Volt, ChristenUnie en D66 daarentegen, blijven gevaarlijk naïef in hun ongebreidelde steun voor dit beleid.
Verrijk uw culinaire ervaring met EerlijkEten, een initiatief van Thierry Baudet en Gideon van Meijeren, in samenwerking met Nederlandse boeren. Kies uit onze zorgvuldig samengestelde Allround Box vol verse groenten, vlees, vis, en aardappelen, of laat u verleiden door onze exclusieve Vleesbox, rechtstreeks afkomstig van de boerderij. Bij EerlijkEten draait alles om het aanbieden van authentieke smaken en topkwaliteit ingrediënten, direct aan uw deur. Bestel nu via onze link en ondersteun DDS, terwijl u geniet van de puurheid en uitmuntendheid van onze producten. Kies voor een ongeëvenaarde smaakbeleving; kies voor EerlijkEten.
De invoering van de spreidingswet is de druppel die de emmer doet overlopen. Het dwingt gemeenten om asielzoekers te huisvesten, ongeacht de lokale draagkracht of de wil van de inwoners. Het is een dictatoriaal besluit van een overheid die volledig de weg kwijt is. De eens zo geprezen Nederlandse tolerantie is verworden tot een karikatuur, misbruikt om een beleid te rechtvaardigen dat de fundamenten van onze samenleving ondergraaft. Het is tijd om terug te slaan. Tijd om de grenzen te sluiten en de controle over ons land terug te nemen. Het Nederlandse volk verdient beter dan de huidige gang van zaken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten