shutterstock 1260841675

Waarschuwing! De komende tijd zullen ''open grenzen'' hoogleraren vertellen dat massa-immigratie geen groot probleem is

Immigratiejul 12 2023, 16:00
Tot aan de verkiezingen zullen nog veel kranten- en omroepredacties tal van ''open grenzen hoogleraren'' uitnodigen, die mensen in Ter Apel en Maarheeze en u moeten duidelijk maken dat asiel en migratie begrenzen onwenselijk is twittert Roderick Veelo.

Tot aan de verkiezingen zullen nog veel kranten- en omroepredacties tal van open grenzen hoogleraren uitnodigen, die mensen in Ter Apel en Maarheeze en u moeten duidelijk maken dat asiel en migratie begrenzen onwenselijk is.

NPO Radio 1
NPO Radio 1
@NPORadio1

Hoogleraar @Tesseltje pleit in @bbvpro voor een andere Europese aanpak van migratie. 'Wat Europa nu doet werkt niet. Het is beter om op zoek te gaan naar positieve manieren om migratie te reguleren, in plaats van door te gaan met het bouwen van kansloze muren.'

271
Reply
Gisteren was het weer eens zover in het radioprogramma Bureau Buitenland van de VPRO op NPO Radio 1 kreeg hoogleraar Europees migratierecht Tesseltje de Lange weer een podium om te verkondigen wat Europa (EU red.) nu doet niet werkt. Het is beter om op zoek te gaan naar positieve manieren om migratie te reguleren, in plaats van door te gaan met het bouwen van kansloze muren.
Migratie is helemaal geen probleem. Ook niet een oorzaak van de woningnood. Nee migratie hebben we juist om personeelstekort op te vangen in diverse sectoren. Dat is pertinente onzin met veel innovatieve ingrepen kun je ook personeelsschaarste opvangen. Wegkijken leer je blijkbaar tegenwoordig aan de universiteit. Het is problematisch dat zulke mensen aan de universiteiten werken en controle hebben over de media. Zo kunnen met geveinsde en vooringenomen deskundigheid hele groepen mensen in de samenleving op het verkeerde been zetten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Journalistieke programma's en krantenartikelen zouden een blokje "verantwoording" moeten hebben, waarbij heel kort wordt ingegaan op beschikbare bronnen, de selectieprocedure en de gemaakte bronselectie hoe men tot bepaalde meningen. Zo kan de NPO links blijven als zij wil, maar niet meer doen alsof ze neutraal is. Met dit in je achterhoofd wens je er niet langer aan mee te betalen. Je wilt natuurlijk deze globalistische propagandamachine als geaard mens niet mee blijven financieren. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten