117048243 7cc6bb0b87 c

Aanslag op MH17 als rechter uit meerdere perspectieven bekijken is niet gewenst dan wacht berisping

Binnenlandjul 12 2023, 17:00
De Telegraaf schrijft dat een rechter in de ban is van een MH 17-complottheorie. De Haagse raadsheer van het gerechtshof probeerde onder invloed van haar broer proces te beïnvloeden. Wat heeft haar broer dan gedaan wat zo erg was wat de waarheidsvinding in gevaar heeft gebracht? En welke nalatige rol had de rechter hierin?
De broer van de raadsheer, heeft het proces over het neerhalen van vlucht MH17 op 17 juli 2014 boven Oost-Oekraïne, in een boek „een cover-up” genoemd. Blijkbaar mogen familieleden van rechters er geen eigen mening op nahouden. Ze heeft het boek van haar broer ook gedeeld met betrokkenen rond deze zaak. De Hoge Raad heeft dit zo hoog opgevat dat dit de rechter een officiële berisping heeft opgeleverd. Ze mag voorts geen strafzaken meer behandelen, een berufsverbot dus.
Het Financieele Dagblad heeft achterhaalt dat het gaat om Charlotte van Rijnberk, sinds 1997 raadsheer bij het hof in Den Haag. Dat is het gerechtshof waar de MH17-zaak terecht zou komen als het OM in hoger beroep was gegaan. ''De broer van Van Rijnberk bracht in oktober 2021 onder het pseudoniem Lodewijk van Maaseik het complotboek Een valse vlag terreuraanslag uit. Daarin schreef hij dat in het proces de verkeerde personen werden berecht. Hij noemde een onderzoek dat in de strafzaak werd gebruikt „een door tunnelvisie of corruptie tot stand gekomen cover-up” waardoor de officieren van justitie hun „tunnelvisie” bevestigd zagen. En ook schreef hij dat niet Rusland, maar Oekraïne vlucht MH17 neerhaalde. Het doel van zijn boek was om de rechtszaak voort te zetten met andere officieren en tegen andere verdachten, zo schreef de auteur aldus Telegraaf rechtbankverslaggever Saskia Belleman.
Een goede raadsheer beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en een voortreffelijke schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Zij kan complexe feiten, overwegingen en redeneringen helder, nauwkeurig en trefzeker onder woorden brengen. Een en ander dient bij voorkeur te blijken uit wetenschappelijke publicaties of andere geschriften. Een raadsheer beschikt over een rechterlijke houding. Zij dient onpartijdig, onafhankelijk en integer te zijn.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Volgens mij heeft de raadsheer de aanslag op MH17 vanuit verschillende perspectieven willen bekijken. Heel dom van de raadsheer wanneer je het officiële verhaal in twijfel trekt ondermijn je natuurlijk het vertrouwen. Dit kan natuurlijk sinds maart 2020 niet meer. Het overheidsnarratief is ten alle tijden de absolute waarheid. Als je hiervan afwijkt dan bestaat daar maar één straf voor: cancelling!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten