screen shot 2022 09 21 at 14

Het blijft klachten regenen over Ongehoord Nieuws bij de NPO Ombudsman

Media & techfeb 17 2023, 11:47
We leven in een nare tijd dat veel mensen de ander zijn mening niet gunnen. Elke scheet die Ongehoord Nederland verkeerd laat in de ogen van de politiek correcte kerk wordt een klacht over ingediend. Raisa Blommestijn wordt moe van de heksenjacht tegen Ongehoord Nieuws.
Op twitter laat ON presentatrice Raisa Blommestijn het volgende weten: ''De Ombudsman heeft weer klachten binnengekregen over Ongehoord Nederland Logisch aangezien de demonisering van andersdenkenden doorgaat én klagen “loont” want NPO en politiek doen mee aan de heksenjacht tegen ON. Zelfs 2 keer 40 minuten tegengeluid per week is kennelijk al te veel.'' De druiven zijn zuur bij de pluriforme NPO, omdat Ongehoord Nederland (ON!) het perfect blootlegt hoe incestieus de NPO is. Altijd dezelfde gezichten en meningen schuiven aan bij de talkshowtafels maar o wee als ON! dit doet. Dan is het lijden in last.
Het tegengeluid van ON! moet van de NPO. Daar gaat deze heksenjacht over. Dat is wel gebleken uit alle ophef en morele verontwaardiging. Overigens, dat de journalistieke code zou zijn overtreden, is een conclusie van de ombudsman, die ze niet hard kan maken in het rapport. Nee er wordt hier een serieuze aanval gedaan op de persvrijheid maar daar hoor je niemand over. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het partijkartel heeft maar één missie. Dat is het tegengeluid over immigratie, klimaat, stikstof en woke in de kiem smoren. Als wij hen hun vrije gang laten gaan dan transformeren ze Nederland naast een tristate ook in een totalitaire samenleving. DDS zal zich in woord (podcast) en schrift hier tegen blijven verzetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten