akwasi 1

Akwasi knijpt racisme-rel tot de laatste druppel uit: "De mens kan vreselijk lelijk zijn"

Mediajan 14 , 12:00
Ondanks herhaalde oproepen tot geweld en de wens om Zwarte Piet te vernietigen, blijft links Nederland de omroepbaas van de kansloze omroep ZWART steunen. We hebben het hier natuurlijk over Akwasi, die na zijn deelname aan De Slimste Mens racistische berichten” ontving, wat weer leidde tot een overvloed aan deugacties en verklaringen van BN’ers.
In plaats van het van zich af te laten glijden gaat Akwasi weer tot het uiterste om deze zeer treurige situatie tot de laatste druppel uit te melken. Hij beweert namelijk veel liefdevolle berichten te hebben ontvangen: "Mijn inboxen zijn werkelijk ontploft en overladen met liefde," aldus de rapper op Instagram.
Akwasi schrijft ook dat “de mens vreselijk lelijk kan zijn", totaal zonder enige vorm van zelfreflectie. Tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens was Akwasi herhaaldelijk trending topic, waarbij veel negatieve berichten over hem verschenen. Als reactie stopte Akwasi met X. "Het kwaad is sterk, maar de goeden (en lieve mensen) zijn met velen, veel meer," schrijft hij.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is eigenlijk één en al treurigheid: het zielige gedrag enerzijds, maar anderzijds wel de stoere man uithangen en een grote mond opzetten wanneer je een podium hebt tijdens een BLM-demonstratie. Lekker oproepen tot geweld - echt een warme verbinder, die Akwasi. Het ergste van dit alles? Het geeft zo'n persoon ook weer brandstof om zichzelf nog meer te laten zien en lekker te gaan overcompenseren met nietszeggende verklaringen.
X begint onderhand een vrijhaven te worden voor mensen met gezond verstand, terwijl linkse deugers massaal het platform verlaten en zichzelf daarmee buiten verdere discussies plaatsen. Weglopen, boos zijn en afkeuren is wat ze doen, maar een inhoudelijk gesprek aangaan blijkt lastig voor deze mensen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten