extinction rebellion 12

Klimaatterroristen van Extinction Rebellion slaan wéér toe: Protest leidt tot arrestaties in Nijmegen

Binnenlandjan 14, 10:00
Zo’n honderd klimaatterroristen van Extinction Rebellion zijn zaterdagmiddag opgepakt in Nijmegen vanwege een protest tegen de komst van een nieuwe aardgascentrale. Tientallen van deze idioten werden tegengehouden en gesommeerd de mars te beëindigen, waarna ze pontificaal op straat gingen zitten. Tot groot ongenoegen van de politie, die hen een voor een met pijn en moeite naar een klaarstaande touringcar sleepten, op weg naar een nieuwe locatie!
Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen, had de mars verboden om de kans op "hinder en gevaar" te beperken. Blokkades en het plaatsen van objecten werden verboden. Elders in de stad werden op een andere locatie twee mensen aangehouden vanwege verstoring van de openbare orde. Het is niet uit te leggen dat met een fopstraf deze mensen vaak dezelfde dag nog opnieuw aansluiten bij de verstoring van de openbare orde.
De nieuwe gasgestookte energiecentrale moet verrijzen op het ENGIE-terrein aan het Maas-Waalkanaal. Het stadsbestuur van Nijmegen gaf eind vorig jaar akkoord. Volgens XR zal deze centrale nog zeker tot 2045 gas stoken voordat deze kan overschakelen op de schonere waterstof. Een democratisch besluit wordt dus weer vakkundig ondermijnd door mensen die het niet zo op hebben met de democratie, want waarom zou je accepteren wat de meerderheid van de bevolking kiest?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het blijft nu nog bij het blokkeren van snelwegen en het verstoren van de openbare orde door irritant gedrag, maar het is wachten tot het een dezer dagen een keer enorm uit de hand loopt. De fopstraf waarmee deze mensen wegkomen blijft een absurde gewaarwording. Als ze überhaupt al iets van een straf krijgen, aangezien ze twee straten verder na aanhouding weer worden vrijgelaten en begint het hele idiote circus weer opnieuw. Waarom er niet harder wordt opgetreden tegen dit soort figuren blijft een groot raadsel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten