djh05302 fleur agema en geert wilders pvv

"Emancipeert en bevrijdt het volk": Geert Wilders steunt Elon Musk

Politiekjan 13 , 17:00
PVV-leider Geert Wilders heeft het publiekelijk opgenomen voor X, het sociale medium dat tot vorig jaar nog Twitter heette. De man die premier wil worden van ons land stelt namelijk dat X heel veel beter is dan "de oude traditionele media die gedomineerd worden door linkse-liberale" engnekken die het contact met de werkelijkheid verloren zijn. Deze steun komt op het moment dat X onder vuur ligt van diezelfde oude media.
De afgelopen week zijn de traditionele media én linkse globalistische opiniemakers en politici losgegaan op X. Elon Musk wordt ervan beschuldigd dat hij niets of weinig doet aan racisme, antisemitisme, en andere opmerkingen die mensen 'vervelend' vinden. Flink wat journalisten hebben onlangs aangekondigd dat ze X verlaten, dit omdat Woke-BLM-deuger Akwasi racistisch bejegend zou zijn.
Geert Wilders heeft een heel andere mening over X dan al die linkse Woke-deugkneuzen. En niet een beetje anders ook. Op het sociale netwerk steekt hij Musk publiekelijk een veer in z'n... En terecht, natuurlijk. Want als X niet bestond zouden wij van rechts nérgens de ruimte krijgen om onze mening te verkondigen.
"X is zoveel beter dan de oude traditionele media," stelt Wilders, "die gedomineerd worden door links-liberale, door 'woke' gedreven 'intellectuelen', die in een neppe fantasiewereld leven, miljoenen kilometers verwijderd van normale mensen en hun zorgen en interesses."
Hij sluit af met een zin die eerlijk gezegd marxistisch is qua toon, maar goed, we weten hoe hij het bedoelt: "X emancipeert en bevrijdt de massa's."
Wilders gebruikt X erg actief. Hij doet niets of weinig met andere sociale media, maar X wél. Dat deed hij al toen het netwerk op de aandelenmarkt was en geleid werd door linkse figuren... en hij is daar stug mee doorgegaan toen Musk het overnam.
Sinds die overname is het voor Wilders wel nóg beter geworden op X. Want Musk geeft hem alle ruimte. Zijn tweets worden steeds weer door honderdduizenden mensen gelezen, soms zelfs door miljoenen. Een eerdere tweet die hij plaatste over X werd bijvoorbeeld op het moment van schrijven maar liefst 1,8 miljoen keer gelezen door andere X-gebruikers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten