screenshot 2023 09 04 at 125247

Filmpje! Frits Wester veegt de vloer aan met anti-blanke anti-mannenonzinroeper Floor Bremer

Mediasep 04 2023, 13:00
Floor Bremer mocht gisteren weer eens roepen dat "oude witte mannen" te veel macht hebben. Te veel invloed. Gelukkig werd ze meteen figuurlijk op haar bek geslagen door Frits Wester, die haar hard aanpakte.
Als er één ding dodelijk vermoeiend is, dan is het 't moderne anti-blanken, anti-mannen gezeik van linkse engnekken. Nu probeerde Floor Bremer dat. Want, zei ze, in Nederland zijn de belangrijkste beslissingen veel te lang genomen door "oude witte mannen."
Onzin, natuurlijk. Als er één land is waar mannen nog maar nauwelijks iets in te brengen hebben en zich dagelijks moeten verontschuldigen voor het feit dat ze man zijn, dan is het Nederland. Nederlandse vrouwen zijn de meest dominante vrouwen ter wereld - dat is dan ook waarom je Nederlandse koppels op vliegvelden er altijd uithaalt. Een quasi-stoere vrouw met een kort pittig kapsel, met naast haar een sul van een man met een knelgele rugtas.
Goddank is Frits Wester dan ook helemaal klaar met dit soort gezeik. Toen Bremer begon te zaniken viel hij hard uit. Het is, zei hij, onzin wat ze zegt. En ze onderschat ook nog eens vrouwen daarmee.
Daarop zei Bremer dat ze het bewust hard zegt omdat ze denkt dat ze als een stormram moet opereren. "Ik weet niet of dit aankomt?" Westers antwoord? "Nee."
Heerlijk dat zo'n walgelijk vrouwtje als Bremer hard wordt aangepakt. Normale blanke mannen als ik zijn namelijk helemaal klaar met dit anti-blanke mannengedram. En let wel, als wij blanke mannen er klaar mee zijn, dan kunnen al die 'kritische minderheden' niets voor elkaar krijgen, want wij 'blanke mannen' hebben ongekende latente macht. Als we dit om gaan zetten in échte macht, omdat we klaar zijn met dit gezeik de hele tijd, nou, dan krijgen meisjes als Bremer misschien iets om écht eens over te klagen qua 'glazen plafond' enzo.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten