schermafbeelding 2024 04 15 101640

Filmpje! Prem Radhakishun verscheurt deugdrammers in vurige verdediging van Johan Derksen in Oranjezondag

Mediaapr 15, 16:00
Gisteravond, tijdens 'De Oranjezondag', liet Prem Radhakishun Nederland zien hoe echte vrijheid van meningsuiting eruit ziet. Met een vlijmscherpe rant nam hij het op voor Johan Derksen, die onlangs door het progressieve koor valselijk als racist werd bestempeld. Prem, die zelf geen onbekende is van controversiële meningen, toonde aan dat de roep om censuur niets meer is dan een hypocriete poging om onwelgevallige meningen te smoren.
Derksen werd door de politiek-correcte elite aangevallen omdat hij durfde te spreken. Zijn 'misdrijf'? Hij maakte een opmerking over Kamerlid Habtamu de Hoop die bij de gutmenschen in het verkeerde keelgat schoot. Prem Radhakishun stelde deze de hypocrisie van deze aanvallen aan de kaak op SBS 6.
Prem's woorden waren een mokerslag tegen de verstikkende deugcultuur die ons land in haar greep houdt. Hij vertelde over zijn eigen ervaringen met identiteitspolitiek, hoe hij als genaturaliseerde Nederlander van Surinaamse afkomst werd verweten zijn roots te verloochenen. "Nederlander zijn is geen etniciteit!" verklaarde hij krachtig, waarmee hij het idiote idee dat etniciteit bepaalt wie je bent, onderuit haalde.
Het publiek reageerde met luid applaus, niet alleen omdat ze het met hem eens waren, maar ook als steun tegen de overweldigende druk om in het politiek correcte straatje te blijven. Het is een geluid dat te weinig gehoord wordt in de mainstream media, die liever kiezen voor veilige, onbetekenende meningen dan voor het echte, rauwe commentaar dat Prem en Derksen leveren.
Wat de deugers ook mogen beweren, de steun voor Derksen en de woorden van Prem laten zien dat veel Nederlanders genoeg hebben van de censuurdwang. Deze uitzending was niet alleen entertainment, het was een broodnodig tegengeluid in een discussie die gedomineerd wordt door eenzijdigheid en valse moraliteit.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Prem Radhakishun heeft wederom bewezen waarom hij een waardevolle stem is in het Nederlandse debat: onverschrokken, ongecensureerd, en onmisbaar. In een tijd waarin de vrijheid van meningsuiting onder druk staat, zijn het mensen zoals Prem die ons eraan herinneren dat we die vrijheid moeten verdedigen—koste wat het kost. Let op, deugers: Nederland is het zat om te worden verteld wat te denken en te zeggen. Het tijdperk van echte vrijheid van meningsuiting is nog lang niet voorbij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten