screen shot 2024 04 15 at 153942

Schokkende beelden! Terrorist valt bisschop aan in kerk: christenen komen METEEN in actie

Terrorismeapr 15, 14:40
De bekende Orthodoxe Assyrische Bisschop Mar Mari Emmanuel is aangevallen in een kerk in Sydney. Hij was een Mis aan het houden toen hij werd aangevallen door een man met mes. De idiote jongeman - duidelijk een terrorist - stak keer op keer in op Mari. Gelukkig kwamen de aanwezige christenen METEEN in actie. Ook drie van hen werden neergestoken, maar ze vochten wél terug.
Op de beelden zie je dat de bisschop de aanwezige Christenen belangrijke lessen probeert bij te brengen. Hij staat rustig vooraan in de kerk. Zoals altijd - hij is tijdens de coronapandemie bekend geworden omdat hij hard inging tegen de coronadictatuur - doet hij dat met veel passie.
Vervolgens loopt er een jongeman op hem af. Een jongeman met donker haar en een wat getinte huidskleur. Wat die doet is ronduit schokkend. Hij wandelt heel rustig naar voren, maar eenmaal aangekomen bij Mar Mari steekt hij keihard en razendsnel op hem in. Keer na keer, na keer, na keer.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Deze aanval komt korte tijd nadat een andere man zes mensen dood stak in Sydney. Volgens de media ging het om een man met ernstige psychologische problemen. Feitelijk ging het om een moslim. Ongetwijfeld van de radicale variant. Het was dus gewoon een terreuraanslag.
Bisschop Mar Mari kennende, en de beelden van de aanval op hem bekijkende, is de kans levensgroot dat dit hier ook het geval is.
Hoewel we bijna altijd zien dat omstanders vervolgens bang wegrennen bij zulke aanslagen was dat niet het geval in deze kerk. Oh nee. De aanwezige christenen stonden namelijk massaal op en renden op de bisschop en zijn belager af.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Uiteindelijk raakten er vier mensen gewond, waarvan twee ernstig, te weten een man van in de vijftig én een man van in de dertig. Twee andere aanwezige christenen die ingrepen, van ergens in de twintig en ergens in de 60, zijn ook gewond geraakt, maar zij konden ter plekke behandeld worden en hoefden op zich verder niet naar het ziekenhuis.
De straatterrorist in kwestie is opgepakt, wat ongetwijfeld zo snel kon door de moedige reactie van de christenen in de kerk; mannen die het niet lieten gebeuren en die razendsnel in actie kwamen toen ze hun bisschop aangevallen zagen worden.
UPDATE
Zie hier het lachende gezicht van het kwaad. De terrorist - want dat mogen we toch wel zeggen - ligt tijdens zijn arrestatie op de grond. Hij is overduidelijk trots op zichzelf. Hij lacht zich een breuk om zijn moordzuchtige daad.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten