politicians 3

Miljardenverspilling in de voorjaarsnota: Demissionair kabinet smijt met geld voor asiel terwijl eigen volk lijdt

Politiekapr 15, 14:00
Het lijkt wel alsof het demissionaire kabinet denkt dat de staatskas een bodemloze put is. Terwijl gewone Nederlanders elke cent moeten omdraaien, smijten onze Haagse heersers met miljarden alsof het Monopoly-geld is. De nieuwste plannen? Extra miljarden voor asielzoekers. Extra geld voor de Toeslagenaffaire, Groningse aardbevingsslachtoffers en noodlijdende gemeenten laten op zich wachten schrijft het AD. Het toppunt van deze grootse geldverkwisting? Een royale 4 miljard euro naar Oekraïne.
Jacco Vonhof van MKB-Nederland liet al doorschemeren dat er geen paniek nodig is, maar het kabinet denkt daar anders over. Ze plannen om de belastingbetaler nog meer uit te persen om hun eigen financiële mismanagement te dekken. En dat allemaal onder het mom van ‘noodzakelijke uitgaven’. Wie gelooft deze onzin nog?
Laten we beginnen bij de asielindustrie. Dit jaar alleen al wil het kabinet 375 miljoen extra naar het COA sluizen, gevolgd door een nog schrikbarender 700 miljoen in 2025. Dit geld gaat naar de huur van luxe hotels en asielboten. Terwijl onze ouderen en studenten vechten voor betaalbare huisvesting, rolt de rode loper uit voor mensen die hier vaak niet eens zouden moeten zijn.
Dan de Toeslagenaffaire—een schandaal van epische proporties, veroorzaakt door dezelfde overheid die nu belooft het op te lossen met een astronomische 8 miljard euro. En laten we Groningen niet vergeten, waar de overheid eerst jarenlang de problemen negeert en nu plotseling met geld strooit in een poging het geweten te sussen.
En als klap op de vuurpijl: 4 miljard naar Oekraïne. Geert Wilders had het bij het rechte eind toen hij zijn ongenoegen uitsprak over deze buitenlandse miljardenhobby op kosten van de Nederlandse burger. BBB’s Henk Vermeer wijst terecht op de roekeloze haast waarmee deze besluiten worden genomen, zonder overleg met formerende partijen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Het is weer duidelijk: eigen volk laatst. Dit demissionaire kabinet behandelt de harde werkers van Nederland als pinautomaten om hun eigen beleidsblunders te bekostigen. Het is tijd dat er een einde komt aan deze waanzinnige geldsmijterij. Nederland verdient beter dan een overheid die zijn eigen burgers laat bloeden voor zowel binnenlandse misstappen als buitenlandse avonturen. Waar blijft de verantwoordelijkheid? Waar blijft het gezond verstand? Het wordt tijd dat we stoppen met betalen voor de fouten van een falend bestuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten