Filmpje! Thierry Baudet en FVD verklaren de elites de oorlog: "Ze zijn op ramkoers, ga de strijd aan met de globalisten!"

Politiekapr 15, 13:00
FVD heeft een schitterende video online gezet waarin partijleider Thierry Baudet in heel duidelijke termen uitlegt dat FVD de zittende macht, de globalistische elites, en hun plannen op alle mogelijke manieren bestrijdt. Nu, in het verleden, én in de toekomst. Maar zijn boodschap is optimistisch. Want, zegt hij, "mensen zijn ontzettend machtig." Er zijn namelijk heel veel manieren om ook buiten de politiek in verzet te komen.
In de politiek willen we altijd heel veel "veranderen." Via de politiek. Niet zo gek, misschien, want veel dat ons land verzwakt komt voort uit diezelfde politiek. Dus is de gedachte: als we dan anders doen redden we het land, onze cultuur, onze manier van leven!
Helaas blijkt dat erg lastig. Het globalistische kartel heeft de touwtjes ferm in handen. Ja, er zijn veel partijen die wegvallen, die zetels kwijtraken, etc., maar eigenlijk maakt dat niet uit. Het is bijna allemaal één en hetzelfde blok. Wat er afgaat bij de ene komt er bij de andere juist weer bij. Het resultaat is dat dezelfde beleidsplannen doorgaan.
In een nieuwe video maakt Baudet duidelijk dat we hierom niet met onze handen in het haar moeten zitten. Er is namelijk heel veel mogelijk buiten de politiek. We hoeven niet te wachten tot Den Haag dit of dat verandert. Anti-globalisten kunnen hun eigen lot in handen nemen en samenwerken om te ontkomen aan de dictatuur van de globalisten.
Baudet begint de buitengewoon mooie video door te stellen dat je "overal verval" ziet. Onze cultuur is aan het uitsterven. Ons volk wordt vervangen door nieuwkomers uit heel andere culturen. Je ziet het zelfs aan de architectuur, die ronduit lelijk is. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Woke, BLM, en natuurlijk over de politieke wereld die steeds meer macht naar zich toetrekt.
"Als je die ontwikkelingen doortrekt," zegt Baudet, "is het niet heel moeilijk om tot conclusies te komen. Er komt een héle nare tijd aan."
"Zo laten immigratiecijfers en demografische ontwikkelingen zien dat we minderheden gaan worden in ons eigen land. Immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten brengen een heel andere manier van leven, een heel andere cultuur, met zich mee," gaat hij verder. "Ze zorgen voor criminaliteit en sociale spanningen. En een extreme afhankelijkheid ... van de overheid."
Die afhankelijkheid betekent dat de gewone Europeanen steeds meer belasting moeten betalen, wat extreem slecht is voor onze welvaart. En dat is niet de enige reden dat we meer belasting betalen én onze rijkdom vernietigen. Want, zegt Baudet, de elites dwingen ons ook om bakken met geld in "klimaatverandering" te stoppen. "De elite is daar obsessief mee bezig," legt de FVD'er uit.
"De algemene welvaart die we de afgelopen eeuw hebben gekend zal verdwijnen, verdampen. De mobiliteit zal dramatisch afnemen. Reizen wordt iets voor de happy few. Vlees eten idem ditto. Er komen periodes van stroomuitval en schaarste" waardoor het nemen van een warme douche "een luxe" wordt.
Tegelijkertijd maakt Woke natuurlijk het gezin kapot. Kinderen worden "geïndoctrineerd met de transgenderideologie." Daarmee "wordt geprobeerd de kern van onze democratie te ondermijnen.... Woke als wapen."

Vecht terug

Maar er is gelukkig hoop. Want, zegt Baudet, FVD én heel veel gewone Nederlanders zitten absoluut niet stil. Dat gebeurt natuurlijk in de politiek. Ja. Maar daar is niet waar de echte overwinning vandaan zal komen.
"Toen ik eenmaal in de politiek zat ontdekte ik dat de mensen buiten de politiek eigenlijk veel machtiger zijn dan ik altijd had gedacht," legt de FVD'er uit. Ja, de politiek kan een koers vaststellen, "maar staat uiteindelijk altijd machteloos tegen een samenleving die een andere richting op wil."
"De ware macht," gaat hij dan ook verder, "zit bij ons allemaal. Zit bij onze portemonnee, bij onze manier van organiseren met elkaar. We hoeven niet te wachten op wetgeving, tot de politiek van koers verandert. We kunnen zélf al de zaadjes planten van de nieuwe wereld. Van de wereld die we wél willen."
Hoe dat kan? Simpel. "Start bijvoorbeeld samen met gelijkgestemden een buitenschoolse opvang. Neem kinderen één keer per maand mee naar een mooi historisch monument, en laat dan iemand iets vertellen die iets positiefs uit ons verleden kan benoemen."
Dat alleen al zal een enorme impact hebben, aldus Baudet.
"Word lid van de ouderraad van de school van je kinderen," gaat hij terecht verder. Iets dat mijn familie doet, en iets dat inderdaad heel slim is. "Probeer invloed uit te oefenen op die vreselijke Lentekriebels of op iets anders waar je het niet mee eens bent."
"Wees actief in buurtverenigingen en lokale besturen. Ontdek dat je impact kan hebben op de gebouwen die worden gebouwd. Op de vraag of er wel of geen megawindturbines worden gebouwd" in jouw buurt.
En dan zijn er nog heel veel andere dingen: dingen die gefaciliteerd worden door FVD. Je kan bijvoorbeeld de FVD-app downloaden en die gebruiken om zaken te doen met andere FVD'ers. "Zodat je je geld niet meer geeft aan je vijanden, maar aan je vrienden. Iedereen kan de app gratis downloaden."
Natuurlijk is er ook nog het geweldige EerlijkEten project van FVD en Nederlandse boeren. Als je daarvan gebruik maakt voor je wekelijkse boodschappen krijg je niet alleen voor een lage prijs heerlijke boodschappen, maar ze komen vers van de Nederlandse boer. "Zo kun je altijd vlees blijven eten." Ja, ook als de grote supermarkten vlees uit de schappen halen en je willen dwingen tot het eten van insecten als meelwormen.
Je "empowert dan de boeren in plaats van de megabedrijven die onze boeren juist weer willen onteigenen," zegt Baudet terecht.
Maar dat is nog lang niet alles. Want we kunnen ook een pensioenfonds opzetten "voor onze eigen mensen. Een verzekeringsmaatschappij, een bank met een eigen munteenheid en een eigen betalingssysteem, en misschien zelfs een eigen woningcorporatie." 
"The sky is the limit," concludeert Baudet daarop. "We kunnen zoveel meer bereiken dan we nu voor mogelijk houden. Sla de handen ineen, bouw samen met ons aan de wereld die we wél willen. Al die positieve energie gaat een waanzinnige impact hebben op Nederland én op je eigen leven."
De video van FVD is gisteravond laat (zeg maar: vannacht) online gezet. Op het moment van schrijven had het filmpje al meer dan 14.000 (!) views. Dit geeft maar weer eens aan dat er héél veel mensen zijn die er nét zo over denken en die, hoewel ze zien dat de globalisten steeds verder gaan, daar niet bang voor worden, maar er energie uithalen en willen toeslaan.
Oproep! Doe jezelf, de boeren, FVD, gelijkgestemden én DDS een plezier en bestel vandaag nog een doos van EerlijkEten! Vind je het geweldig, dan blijf je met veel plezier doorgaan. Ben je één van de weinigen die er toch niet zo heel blij mee is? Nou, dan ga je er gewoon niet mee door. Niets verloren - maar wel iets heel belangrijks geprobeerd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten