eerlijketen groente fruit vlees 3

Samen bouwen aan een betere toekomst met EerlijkEten

Politiekapr 14, 11:57
Beste vrienden van DDS,
In een tijd waarin de waarden van gemeenschap, duurzaamheid en eerlijkheid meer dan ooit op de proef worden gesteld, staat EerlijkEten.nl als een baken van hoop en verbinding. Dit platform, een samenwerking van gedreven FVD'ers en échte Nederlandse boeren, is meer dan een voedselleveringsdienst; het is een gemeenschappelijk project dat streeft naar verandering, één maaltijd tegelijk.
Door te kiezen voor het Allround pakket of het exclusieve Vleespakket van EerlijkEten.nl, doet u meer dan alleen investeren in de kwaliteit van uw maaltijden. U ondersteunt de Nederlandse boeren in hun streven naar een duurzame en ethische landbouwpraktijk. U helpt de lokale economie te versterken en draagt bij aan de bescherming van ons milieu voor toekomstige generaties.
Bovendien, elke aankoop via EerlijkEten.nl versterkt de positie van DDS, waardoor wij ons blijvend kunnen inzetten voor de verspreiding van onafhankelijke en kritische journalistiek. Samen kunnen we een verschil maken, niet alleen in de manier waarop we eten, maar ook in de manier waarop we denken over onze gemeenschap en onze wereld.
Met hoopvolle groet,
Michael van der Galien, namens het hele DDS-team
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten