westfield sydney l1 2017

Moeder sterft terwijl ze haar baby beschermt tijdens verschrikkelijke aanval in Sydney

Buitenlandapr 14, 12:00
Wat een ellende! Een simpele trip naar het plaatselijke winkelcentrum Westfield in Sydney, Australië, veranderde op een zonnige zaterdagmiddag in een ware nachtmerrie. Een laffe steekpartij resulteerde in de dood van zeven mensen, inclusief de lafaard die de aanval pleegde. Onder de slachtoffers was een moeder die haar leven gaf om haar baby te beschermen tegen het plotselinge geweld dat losbarstte.
Het hele gedoe begon rond 15.10 lokale tijd, toen zo'n sukkel het vredige restaurant in het winkelcentrum verstoorde. Een alledaagse ruzie liep al snel uit de hand, en binnen de kortste keren trok de vent een mes en begon wild om zich heen te steken. Gelukkig was er een politieagente ter plaatse, die gelijk ingreep en haar collega's alarmeerde.
Wat volgde was een ware nachtmerrie waarbij de dader willekeurig mensen uitkoos terwijl hij door het winkelcentrum rende. Maar te midden van alle chaos bleef die politieagente vastberaden hem achtervolgen, en toen hij haar bedreigde, schoot ze hem uit zelfverdediging neer. Deze heldendaad van die agente redde waarschijnlijk levens, maar de tragedie was al onomkeerbaar.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Die moeder die haar baby probeerde te beschermen, toonde moed. Getuigen vertellen hoe ze instinctief haar kind afschermde, als een menselijk schild, wanhopig proberend haar kleintje te redden. Maar zelfs haar moed kon niet voorkomen dat ze slachtoffer werd van deze zinloze daad van geweld. Haar baby, zwaargewond, werd snel naar het ziekenhuis gebracht.
De vraag naar het motief achter deze gruwelijke aanval blijft onbeantwoord, maar de autoriteiten hebben terroristische motieven uitgesloten. Wederom dus een zogenaamd ‘verward persoon’ en ook nog eens een bekende van de politie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten