screen shot 2023 11 21 at 105217

Voormalige EU-diplomaat steunt aanslagen op Baudet: "Als je zo fanatiek bent moet je klappen verwachten"

Binnenlandnov 21 2023, 11:00
Globalistisch Woke-links is buitengewoon tevreden over de aanslag op Thierry Baudet gisteravond in Groningen. "Hij is een fascist, iemand die pleit voor geweld," wordt er gezegd. Daarom moet hij "klappen verwachten." Hij lokt het namelijk uit. Eén van de mensen die zo reageert is... een oud-EU-diplomaat. Ah, ja. Het ware gezicht van Brussel.
Als je wilt weten of de aanslagpleger van gisteren alleen staat hoef je alleen maar even een kijkje te nemen op X, het oude Twitter. Wat je daar ziet zijn flinke aantallen linkse engnekken - stuk voor stuk globalistisch en Woke tot en met - die het he-le-maal prima vinden dat hij zijn politieke activiteiten bijna met de dood moet bekopen.
Case in point, Bill uit Amsterdam. Deze stalinist puur sang reageerde gisteren op Frans Weisglas, die aangaf het gek te vinden dat er in de media zo weinig aandacht was voor de aanval (het verbaast mij niet, daar later meer over).
Billieboy is het daar niet mee eens. ."Is Baudet een democraat?" vraagt hij retorisch. "Dat is nieuw voor mij."
"Hij is een fascist, iemand die pleit voor geweld," stelt de extremist daarop. Dat is natuurlijk een keiharde leugen, maar dat interesseert deze gekken niet. "Geweld" is in hun ogen "dingen zeggen waar ik aanstoot aan neem." En dan is het prima dat iemand fysiek geweld gebruikt tegen je.
"Als je zo fanatiek anti heel veel bent, dan moet je klappen verwachten," gaat de stalinist verder. Hilarisch genoeg schrijft hij voor de goede orde vervolgens nog even dat hij "tegen alle geweld" is, maar he, "Baudet vraagt erom, lokt het uit."
Daarom concludeert hij dat het "heel goed [is] dat het niet in het nieuws kwam."
Vergis je niet. Dit is hoe deze mensen denken. Bill staat niet alleen. We zagen gisteren dat ANTIFA-terroristen bij het politiebureau stonden waar de aanslagpleger wordt vastgehouden. Dat deden ze niet om hem te veroordelen, maar om hem te eren. Net als Bill vinden ze het ge-wel-dig dat Baudet aangevallen wordt. Sterker nog, ze hopen dat hij het uiteindelijk met zijn leven bekoopt. Vandaar dat één van hen "Pim Fortuyn is [al?] dood," op zijn jas had geschreven.
Duidelijker dan dat wordt het niet.
En weet je wat he enge is? Deze extremist is een econoom, een kenner over statistiek. Hij heeft "gewerkt in Europa, Afrika, Azië" en ga zo maar door. Sterker nog... hij is een voormalige EU-diplomaat.
Vergis je niet: deze mensen - de globalisten en de Woke-gekken - hopen letterlijk dat iemand Thierry Baudet uitschakelt. Ze willen dat de geschiedenis zich herhaalt. Twintig jaar geleden was Pim Fortuyn het slachtoffer, nu willen ze dat Baudet hetzelfde lot ondergaat. 
Baudet moet beter dan ooit beschermd worden... en wij van rechts moeten ervoor zorgen dat FVD woensdag extreem groot wordt zodat we die linkse engnekken heel duidelijk maken dat we achter Baudet staan én dat ze onze beweging niet kunnen vernietigen als ze één man vermoorden. FVD is een grote, brede partij met heel goede mensen... en met heel veel steun. Baudet is het gezicht van de partij, maar als hij verdwijnt staan er heel veel andere goede mensen klaar. Die achterlijke linksen vergissen zich dus deerlijk als ze denken dat FVD vernietigd wordt op het moment dat ze hem uit de weg ruimen.

UPDATE

Oh kijk, Bill uit Amsterdam heeft zijn tweet snel verwijderd. Blijkbaar heeft het hem toch wat te veel kritiek opgeleverd en kiest meneer eieren voor zijn geld.
Leuk geprobeerd. Alleen hebben we de tweet allemaal gezien, gelezen en weten we dus wat voor persoon Billetj
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten