f zxcrcxqaaxohk

Video! ANTIFA-terroristen staan trots bij politiebureau: 'Pim Fortuyn is dood' op jas geschreven

Politieknov 20 2023, 10:57
Toen wij eerder vanavond een artikel schreven over de jongen die een aanslag probeerde te plegen op Thierry Baudet, in Groningen, legden wij uit dat dit a) duidelijk gepland was en b) dat er weleens anderen betrokken bij konden zijn. Dat laatste lijkt nu mogelijk te kloppen. Oplettende FVD-aanhangers hebben ANTIFA-terroristen namelijk geconfronteerd, op straat in Groningen. Of, nou ja: bij het politiebureau waar de dader vastzit.
De straatterrorist die de aanslag pleegde zou een jongen van een jaar of 15 zijn. Deze gestoorde gek probeerde - dat blijkt duidelijk uit videobeelden van de aanslag - een fles kapot te slaan op Thierry Baudets hoofd, waarna hij hem bij zijn halsslagader probeerde te stekken. Goddank brak de fles niet, waardoor Baudet weliswaar gewond raakte, maar niet dodelijk.
Gezien de situatie dacht ik meteen dat het weleens om een gecoördineerde aanval kon gaan, ook omdat de aanslagpleger 15 jaar oud zou zijn. Zoals ik vanavond schreef: "Je ziet in gevallen van terrorisme en zaken als 'eerwraak' heel vaak dat ervoor gekozen wordt om een joch van 15 in te zetten; als zo'n dader jonger dan 16 is komt hij er namelijk met een veel lichtere straf vanaf, normaal gesproken. Of zelfs met helemaal geen straf."
Nou, dat kon weleens kloppen. Want Kim Winkelaar woont in Groningen en ... heeft ANTIFA-gekken geconfronteerd die heel blij naar het politiebureau zijn gegaan waar de aanslagpleger vast wordt gehouden.
De ANTIFA-gekken in kwestie zeggen onder meer dat ze erbij waren "omdat er iets gaande was" daar. Dan wilden ze even kijken. Zoals Winkelaar terecht opmerkt is het wat merkwaardig dat ze nogal gekleed waren voor de situatie, inclusief met maskers op om hun identiteit te verbergen.
Toeval? Mijn achterwerk.
Maar dat is niet alles. Want andere oplettende mensen, zoals Harm Beertema, hebben eens goed naar de jas gekeken van één van de ANTIFA-terroristen. Kijk eens goed. Wat je daar geschreven ziet staan? "Pim Fortuyn is al dood."

‘Pim Fortuyn is dood’ staat er op z’n jas gekalkt. Op de jas van een Antifa die gemaskerd voor het politiebureau in Groningen kennelijk steun staat te betuigen aan het schorem dat @thierrybaudet aanviel. Provocerender, beledigender, agressiever en walgelijker kan het niet. Maar…

Image
Niels
Niels
@Nielsdej

'Pim Fortuyn is dood' staat er op die jas (??)

3.3K
Reply
Is dat erop gekalkt na de aanslag op Baudet? Of stond het al voor de aanslag op de jas? Wellicht omdat deze ANTIFA-activisten dachten dat de aanslag op Fortuyn vandaag herhaald zou worden?
Hoe langer ik erover nadenk, hoe zorgelijker het wordt.
De Blauwe Tijger voegt toe: "Deze mensen stonden niet voor de kroeg tijdens de aanslag. ANTIFA staat dader bij het bureau op te wachten voordat de berichten op Twitter verschenen. Was het een geplande aanslag?"
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten