Help DDS corona door: doneer eenmalig of maandelijks!

Help DDS corona door: doneer eenmalig of maandelijks!

Bij De Dagelijkse Standaard doen we ons best om op uitgesproken rechtse, vrijheidslievende, Nederland liefhebbende wijze naar het nieuws te kijken, en daar op gelijke wijze verslag van te doen. We nemen geen blad voor de mond, maar zeggen wat we denken. Wat ú denkt. We staan pal voor de Nederlandse cultuur, onze vrijheden, onze rechten, en voor vrij ondernemersschap.

Maar ook wij worstelen ons door de coronacrisis. Daarom kunnen we uw hulp van harte gebruiken. Want ja, het is allemaal moeizaam momenteel.

Je kunt ons maandelijks al steunen via BackMe - een fantastisch project van Jan Roos en Ahmed Aarad - vanaf 5 euro per maand. Ook kun je natuurlijk hogere bedragen "storten," waarna je als bedankje nog veel meer liefde van ons krijgt.

Natuurlijk zijn er ook mensen die liever niet maandelijks doneren, maar eenmalig. Dat kan ook via BackMe. Scroll een beetje naar beneden. Dan onder de opties van het maandelijks doneren zie je een balk met "Ik wil graag eenmalig doneren" erboven. Daar vul je dan het gewenste bedrag in, je drukt op de "doneer eenmalig" knop en voila! Je helpt DDS deze moeilijke periode door.

Voor al die mensen die al gedoneerd hebben en/of ons vast steunen: duizend maal dank! Deze maand of volgende maand komen we ook met een dagelijkse column-nieuwsbrief van DDS via BackMe. Die krijgen onze donateurs dan elke dag toegestuurd in hun inbox - als ze dat willen, tenminste. Zo'n dagelijkse mail kan bestaan uit een artikel van één van de redacteurs, maar ook uit een stuk van één van onze columnisten - of uit een korte podcast. Elke dag kan dat verschillen, wat het natuurlijk nóg leuker maakt.

Afijn, steun ons, houd DDS in de lucht, en dank voor álles!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer