lijsttrekkers 2021

Het grote RTL mediakartel: Kiezer krijgt voorgekauwde driestrijd voorgeschoteld!

Mediaokt 27 2023, 14:00
Het zou een feest van democratie moeten zijn, zo'n Tweede Kamerverkiezing. Maar de mainstream media hebben weer besloten voor ons te denken. De verkiezing lijkt meer een toneelstukje van de gevestigde orde te worden, geregisseerd door de media. RTL Nieuws heeft namelijk besloten dat de strijd al bij voorbaat bepaald is tussen Yeşilgöz van de VVD, Omtzigt van de NSC en Timmermans van GroenLinks-PvdA.
De vraag die bij ons opkomt: waarom? Wie heeft RTL Nieuws het mandaat gegeven om dit zo te bepalen? Het eerste grote RTL-verkiezingsdebat op 5 november wordt gepresenteerd als een belangrijk moment in de aanloop naar de verkiezingen. Maar waarom mogen alleen deze drie hun verhaal doen, terwijl andere prominente lijsttrekkers buitenspel worden gezet?
Vanuit het debatcentrum Felix Meritis in Amsterdam zullen de drie deelnemers, onder leiding van Daphne Lammers en Fons Lambie, de bekende riedeltjes afdraaien over klimaat, migratie, bestaanszekerheid en zogenaamd leiderschap. En ja hoor, ze mogen elkaar ook nog eens uitdagen voor een een-op-een-debat. Wat een 'vernieuwing'!
Geert Wilders, de leider van de PVV, heeft volkomen gelijk om deze gang van zaken aan de kaak te stellen. Het is bizar en ondemocratisch dat de media vooraf al lijken te bepalen wie de 'grote drie' zijn. De kiezer moet zelf kunnen kiezen en niet voorgelogen worden door een gemanipuleerde voorstelling van zaken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites. 
Waar is de diversiteit van meningen? Waar is het respect voor de kiezer? Het is tijd dat de media hun rol als neutrale informateur serieus nemen en niet als marionettenspeler van de gevestigde orde. De kiezer verdient beter!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten