microphone g9e4de1637 1920

Marco Borsato gaat vrijuit in beschuldigingen rondom The Voice of Holland: Ali B en Jeroen Rietbergen worden vervolgd

Mediamrt 14 2023, 19:00
Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een beslissing genomen naar aanleiding van beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag rondom het TV-programma ‘The Voice of Holland’. Zowel Jeroen Rietbergen als Ali B worden vervolgd voor seksueel misbruik. De zaak tegen Marco Borsato wordt daarentegen geseponeerd wegens een gebrek aan bewijs.
Jeroen Rietbergen, de man van Linda de Mol, wordt er ook van verdacht zich onzedelijk te hebben gedragen rondom ‘The Voice of Holland’. De jonge vrouw die aangifte heeft gedaan tegen Rietbergen was eerder te zien bij BEAU om haar verhaal te doen over de vermeende gebeurtenissen. De aantijgingen zijn zeer ernstig en hebben nu dus ook uiteindelijk geleid tot de vervolging van de bandleider.
Rapper en coach van ‘The Voice of Holland’ Ali B, wordt vervolgd voor drie verschillende zedenmisdrijven die plaatsvonden in Heiloo, Amsterdam en in het buitenland. Een van de zaken zoud zich hebben afgespeeld tijdens zijn periode als coach van ‘The Voice of Holland’. Een vierde aangifte is geseponeerd, wederom vanwege een gebrek aan bewijs.
Marco Borsato gaat vrijuit, de zaak tegen de zanger wordt geseponeerd in verband met het ontbreken van voldoende bewijs. Borsato deed eerder zelf ook al aangifte tegen de 22-jarige vrouw die hem beschuldigde van onzedelijke betastingen. Volgens Borsato was er spraken van laster, smaad en het doen van een valse aangifte. Gezien de vrijspraak van Borsato zou je verwachten dat de zanger op enig moment een podium zal gaan pakken om zijn kant van het verhaal te doen.
Regisseur Martijn N. hoorde vorig jaar november al dat hij vrijuit ging. De regisseur zou een kandidaat op de mond hebben gezoend maar daarvoor was onvoldoende bewijs.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten