shutterstock 2107926329

Geert Wilders (PVV) haalt uit naar D66-leidster Sigrid Kaag: "Kijk Kaag arrogant giechelen als ik het over de kosten van asielmigratie heb!"

Politiekmrt 14 2023, 20:00
Sigrid Kaag heeft gisteren tijdens het EenVandaag debat haar ware gezicht laten zien. In een debat over immigratie kan de D66-leidster haar lach niet meer inhouden wanneer Geert Wilders (PVV) een stevig betoog houdt over de hoge kosten die gepaard gaan met een hoge asielinstroom.
Daarmee is het maar weer eens duidelijk geworden wat voor fijn en warm persoon mevrouw Kaag nou eigenlijk is. Politieke tegenstanders uitsluiten en vervolgens ook nog het lef hebben om Geert Wilders uit te lachen op de nationale TV, je moet het maar durven. Wilders reageert dan ook via Twitter weer op gepaste wijze: “Kijk Kaag arrogant giechelen als ik het over de kosten van asielmigratie heb: 24 miljard euro per jaar!”
Wilders vertegenwoordigd miljoenen mensen, als we naar de peilingen kijken ook wel een paar meer dan dat Sigrid Kaag op dit moment doet. Daarmee lacht ze niet alleen Wilders uit die zich terecht zorgen maakt over de hoge instroom van asielzoekers en de daarbij komende absurd hoge kosten. Nee, daarmee veegt ze ook alle zorgen van die miljoenen mensen die hun stem toevertrouwen aan Wilders in een klap van tafel.
De arrogantie is stuitend, het is te hopen dat de uitslag voor D66 zodanig slecht uitvalt dat mevrouw Kaag tijdens de verkiezingsuitslag eerder onder de tafel zit, dan dansend er bovenop. Het D66-feestje van woensdagavond zal wanneer de eerste uitslagen binnendruppelen namelijk een stuk minder uitbundig zijn als we sommige peilingen moeten geloven. Bijna alle politieke tegenstanders van Kaag staan momenteel op winst in de peilingen, daarmee komt het anti-boeren beleid van D66 in gevaar en dat zorgt blijkbaar voor wat spanning bij D66.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten