shutterstock 2394387363

Zweedse politie doet geheimzinnig over Joost Klein-incident: Zijn er überhaupt camerabeelden?

Mediamei 12, 17:30
De Zweedse politie zwijgt in alle toonaarden over mogelijke camerabeelden van het incident waarbij Joost Klein afgelopen donderdag betrokken was, en wat uiteindelijk ervoor zorgde dat de Nederlandse inzending werd gediskwalificeerd. Maar hé, dat is u vast niet ontgaan!
De politie laat eerder vandaag via een woordvoerder aan het ANP weten dat "die vraag onderdeel uitmaakt van het onderzoek". Ja, dat klinkt behoorlijk vaag en doet vermoeden dat er helemaal geen camerabeelden zijn? Wat nou als straks blijkt dat er helemaal niets aan de hand is geweest? De hele woke-freakshow lijkt als een kaartenhuis in elkaar te storten.
Zelfs de non-binaire Zwitserse winnaar liet na afloop weten dat het Eurovisiesongfestival nodig toe is aan enige zelfreflectie met het oog op toekomstige edities. Overigens is er bijna geen enkele kandidaat te vinden die niets te zeiken heeft. De Litouwse inzending noemt zijn optreden zelfs een 'traumatische ervaring', aangezien hun optreden direct na dat van Israël plaatsvond.
Ze klaagden over de vijandige sfeer die bleef hangen na het optreden van Israël. Wat moet het voor de Israëlische inzending dan wel niet voor een traumatische ervaring zijn geweest? Het lijkt wel alsof al die kandidaten een mentale stoornis hebben, compleet van het padje af zijn en emotioneel overduidelijk instabiel.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Maar goed, Joost Klein werd gediskwalificeerd terwijl al die andere woke-gekken gewoon hun kunstje mochten vertonen. De politie in Zweden heeft inmiddels kenbaar gemaakt dat het inhoudelijk onderzoek is afgerond en dat de zaak nu bij het Zweedse OM op tafel ligt. De EBU zal hier waarschijnlijk nog een héle zware kluif aan krijgen als blijkt dat er niets aan de hand is geweest. Het is ook nog altijd wachten tot Joost Klein zelf eens iets van zich laat horen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten