shutterstock 1556569106

"Dit is een bloedbad!" 40 Israeli's dood, 740 (zwaar) gewond, onbekend aantal Israëli's ontvoerd

Midden-Oostenokt 07 2023, 14:20
Er wordt langzaam maar zeker steeds meer bekend over de aanslagen van Hamas in Israël. Die aanslagen zijn nog niet afgelopen, trouwens. Zo zouden Hamas-terroristen hele nederzettingen bezetten. De voorlopige cijfers zijn ronduit schokkend.
Volgens Israëlische bronnen zijn er minstens 40 Israëlische burgers gedood door Hamas vandaag. Ja, dat lees je goed. 40. Dat is al erg genoeg, maar dan zijn we er nog lang niet. Want er zijn minstens 740 Israëlische burgers gewond geraakt. Veel van deze mensen zijn zwaargewond en bevinden zich in kritische toestand. Er komen ongetwijfeld dus nog heel veel Israëlische doden bij.
En dan is er het volgende nog: het is bekend dat Hamas talloze Israëlische burgers ontvoerd heeft. Op deze beelden zie je bijvoorbeeld hoe een Israëlische jongevrouw meegesleept wordt door Hamas naar Gaza:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

In een andere video zie je een gevangen genomen Israëlische jongevrouw op een bed zitten en water drinken. Ook zij is gekidnapt door Hamas.
Het moge heel duidelijk zijn dat hier natuurlijk geen enkel excuus voor is. In tijden van 'oorlog' vechten mannen tegen mannen, soldaten tegen soldaten. In het geval van Israël zijn er ook vrouwelijke soldaten, natuurlijk, maar kijk eens naar het meisje hierboven. Die zit in gewone burgerkleding op de bank. Het is dus een vrouw en ook nog eens een burger die ontvoerd is. Walgelijk.
Ongelooflijk genoeg is zelfs een brigadier-generaal ontvoerd. Nimrod Aloni heeft als taak 'diepte-operaties' uit te voeren in de Palestijnse gebieden. De Palestijnen hebben dat omgedraaid en hebben hem een slachtoffer gemaakt van zo'n operatie. Bizar.

🚨🚨BREAKING: Israeli Commander Nimrod Aloni has been captured by Hamas in the ongoing war. Analyst: "This is big. Israel is meant to be a big military force. This shows the extent to which they are on the back foot and not ready to respond to this attack. This also shows the…

Image
Image
58.4K
Reply
In andere video's zie je hoe Hamas-terroristen oude Israëlische oma's ontvoerd hebben; oude vrouwen die duidelijk aan het dementeren zijn. Vervolgens gebruiken die terroristen die oude oma's om video's te maken:
Let op hoe Hamas de gevangenen steeds "prisoners of war" noemt:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Maar een krijgsgevangene is a) een soldaat en b) iemand die recht heeft op een bepaalde behandeling. Hamas vernedert deze 'gevangenen' op brute wijze en, oh ja, in veel gevallen gaat het ook nog eens om burgers, wat ze geen "krijgsgevangenen" maakt maar "ontvoerde slachtoffers."
Het walgelijke Hamas deelt zelf heel trots beelden van dit soort ontvoeringen:
Hier zie je nog een oude vrouw die ontvoerd is. Daar zit ze dan, in haar jurk. Deze vrouw - van wie ook andere video's gedeeld zijn, is zonder enige twijfel dement. Zij zit op een gegeven moment te lachen en begrijpt totaal niet in welke situatie zij zich bevindt:
Tenslotte roepen moskeeën in Gaza en de Westoever nu op tot jihad en intifada tegen Israël. De vraag is in hoeverre gewone Palestijnen daarin meegaan, of dat het echt alleen Hamas-aanhangers zijn die dit graag willen terwijl de rest van de Palestijnen machteloos toekijkt. Wie het weet mag het zeggen - maar ik vermoed dat het hele Palestijnse volk hier min of meer achter staat. Zij zijn, helaas, al heel lang in de greep van een demonische cultuur - een doodscultus.

🇮🇱🇵🇸 In the West Bank and Palestine, mosques are calling on the population to start a holy war and a new round of intifada against Israel. The stakes are increasing, in previous years, such calls remained mostly online, without going down to the level of the streets and mosques.

359
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten