shutterstock 2217248209

Khamenei's oproep aan Westerse studenten om Israël te bekritiseren: "Blijf vechten tegen 'genocidaal' Israëlisch beleid!"

Midden-Oostenmei 30, 13:00
De moorddadige jihadistische tiran Khamenei, berucht om zijn dagelijkse martelingen en moorden op onschuldige mensen, heeft weer eens zijn ware aard getoond. Deze keer richt hij zijn kwaadaardige blik op Westerse studenten, en roept hen op om te vechten tegen wat hij noemt het "genocidale" beleid van Israël. In een dramatische brief waaruit de Jerusalem Post citeert beweerde de Iraanse Opperste Leider Ayatollah Ali Khamenei dat "terwijl de bladzijde van de geschiedenis wordt omgeslagen, u aan de goede kant ervan staat." Wat een schaamteloze vertoning van hypocrisie!
Khamenei, die aan het hoofd staat van een regime dat verantwoordelijk is voor onnoemelijke wreedheden en onderdrukking, heeft het lef om anderen te bekritiseren. Zijn brief hekelde de steun van de Amerikaanse regering voor Israël en kaderde de acties van de studenten als onderdeel van een breder "Verzetsfront" tegen zionistische onderdrukking. Hij beschreef de behandeling van de Palestijnen door de Israëlische regering als een voortzetting van decennia van genocide en apartheid, en verklaarde: "De genocide van het apartheidsregime van vandaag is de voortzetting van extreem onderdrukkend gedrag dat al tientallen jaren aan de gang is."
Deze boodschap kwam op een moment van verhoogde spanning op Amerikaanse universiteitscampussen, waar pro-Palestijnse kampementen de sfeer hebben verhit. In de afgelopen twee maanden hebben deze protesten geleid tot een golf van oproepen voor een staakt-het-vuren in Gaza en eisen dat universiteiten hun banden met Israëlische bedrijven verbreken. Joodse studenten voelen zich steeds onveiliger en melden antisemitische taal en bedreigingen die voortkomen uit deze protesten. Een recente enquête toonde aan dat 61% van de Joodse studenten die getuige waren van deze protesten ze bedreigend of denigrerend vonden.
Het is de zoveelste poging van Khamenei om verdeeldheid te zaaien en haat aan te wakkeren onder jonge, beïnvloedbare geesten in het Westen. Dezelfde Khamenei die zijn eigen volk onderdrukt, vrouwen hun rechten ontneemt, dissidenten martelt en executeert, en de mensen van Iran in angst laat leven, probeert nu de moraalridder uit te hangen. De hypocrisie druipt ervan af. Het is een man die geen enkel recht heeft om over mensenrechten te spreken, laat staan anderen de les te lezen.
Khamenei's woorden zijn niets meer dan een poging om zijn eigen duistere agenda te promoten en de aandacht af te leiden van zijn eigen wandaden. Het is duidelijk dat hij de chaos en onrust in het Westen wil vergroten om zo zijn eigen regime te versterken. Hij prijst de "verdediging van het Palestijnse volk," terwijl hij tegelijkertijd de onderdrukking van zijn eigen bevolking voortzet.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Westerse studenten moeten zich bewust zijn van de ware aard van deze tiran en zich niet laten misleiden door zijn woorden. Het is tijd om de retoriek van Khamenei en zijn regime te verwerpen en op te staan tegen echte onderdrukking. Israël is een democratische natiestaat die zich verdedigt tegen terrorisme, terwijl Iran onder Khamenei een broeinest van terreur en onderdrukking blijft. Laten we niet vergeten wie de echte vijand van vrijheid en rechtvaardigheid is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten