shutterstock 1974415154

Gastvrijheid misbruikt: Syrisch-Palestijnse UvA relschopper ontmaskerd en veroordeeld

Binnenlandmei 30, 14:00
Het is weer raak in Nederland: ons land laat steeds meer tuig binnen, en dit keer gaat het om relschoppers die zich voordoen als demonstranten. Twee demonstranten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) zijn veroordeeld voor hun destructieve acties tijdens de recente protesten. Een 35-jarige man kreeg een maand celstraf en een maand voorwaardelijke celstraf voor het vernielen van beeldschermen op de Roeterseilandcampus. De schade die deze figuur heeft aangericht, werd vastgelegd op camerabeelden.
En dat is nog niet alles. Een 33-jarige man uit Amsterdam werd veroordeeld tot 30 uur werkstraf omdat hij stenen gooide naar de politie tijdens de bezetting van het Binnengasthuisterrein. Deze man, een Syrisch-Palestijnse vrijwilliger die beweert slechts koffie en thee te hebben geschonken, is volgens de rechter schuldig bevonden op basis van duidelijke foto's en een gedetailleerde verklaring van een agent.
Het is onvoorstelbaar dat deze individuen, die zich voordoen als vredige demonstranten, onze steden onveilig maken en eigendommen vernielen. Dit soort gedrag is onacceptabel en toont aan hoe de Nederlandse overheid faalt in het beschermen van haar burgers tegen deze immigranten die hier niets dan chaos veroorzaken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het demissionaire kabinet blijft maar blunderen door de grenzen open te houden voor dit soort tuig. Het wordt hoog tijd dat Nederland strenger optreedt tegen zulke misstanden en dat er een einde komt aan deze toestroom van probleemfiguren. We hebben genoeg van de zwakke aanpak van Rutte IV en zijn falende beleid. Het is tijd voor verandering en tijd om de veiligheid van ons land en onze burgers op de eerste plaats te zetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten