10-jarige jongen wil soldaten helpen om ISIS te bestrijden. Vooral zijn laatste zin is geniaal!

Geen categoriedec 29 2015, 12:00
Dat is nog eens krachtige taal!
Soms zeggen jonge kinderen hardop precies wat volwassenen vooral denken. Dat bewijst deze brief van een 10-jarige Amerikaanse jongen. Hij wilde soldaten graag een hart onder de riem steken, en schreef hen daarom het volgende:
enhanced-19752-1447881865-1

Beste soldaten,

Bedankt voor jullie dienst. Ik en mijn familie zijn zo dankbaar dat jullie soldaten ons beschermen. Dank jullie wel dat jullie je best doen om ons land te beschermen. Veel succes met het doden van die ISIS f***. Liefs, <naam>, 10 jaar oud

Je ziet het al, deze 10-jarige aarzelt niet om een flinke krachtterm te gebruiken om de terroristen van ISIS te omschrijven. Eigenlijk kunnen we daar alleen maar van harte mee instemmen, toch?
En deze stoere brief was niet het enige wat de soldaten kregen. Ze kregen ook een enorme doos vol met snoep!
enhanced-7701-1447882486-1
Misty Allen-Brummet zette de foto's van de brief en de enorme doos snoep op Facebook. Haar eigen man zit in het leger, en vond het fantastisch om zo'n mooi gebaar van steun te mogen ontvangen. Uiteindelijk nam Misty contact op met de moeder van de 10-jarige, die haar vertelde over de brief:

"Zijn moeder zei eerst dat hij dat scheldwoord moest weghalen, maar toen bedacht ze dat de soldaten het eigenlijk wel zouden kunnen waarderen, dus deed ze de brief bij het snoep, met haar eigen brief."

Een goede beslissing! Sinds de foto van de brief online staat, blijkt namelijk dat iedereen het hartverwarmend vindt dat deze 10-jarige zijn snoep opstuurt aan soldaten, en precies zegt wat wij allemaal denken over ISIS.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten