'12-jarige vluchteling' blijkt 21-jarige jihadist te zijn

Geen categorieokt 23 2016, 21:00
Ja, terroristische groeperingen gebruiken de vluchtelingencrisis inderdaad om zoveel mogelijk jihadisten naar Europa te smokkelen.
Maar dat wisten we al enige tijd. Wat dit verhaal pas écht zorgwekkend maakt is dat de meeste Europese overheden er niets aan doen. Daardoor krijg je dit soort idiote verhalen:

A FOSTER mum who took in a child refugee has told of her horror after discovering he was a 21-year-old jihadi. Kind-hearted Rosie welcomed Jamal into her family after social workers said he was a 12-year-old orphan who had fled Afghanistan. But she became suspicious when she noticed how hairy he was, and how adept he was at firing a rifle.

De Britse Rosie liet dus weten dat ze maar wat graag pleegmoeder wilde zijn voor een arm kind uit het Midden-Oosten. Die zielige kinderen hebben immers niets verkeerd gedaan. Maar toch staat hun hele leven op zijn kop. Vreselijk. Rosie wilde daar iets aan doen.
De immigratiedienst vertelde Rosie dat ze een 12-jarige jongen uit Afghanistan in de aanbieding hadden. Rosie werkte maar wat graag mee. Al snel veranderde dat. Ze zag namelijk dat haar 'pleegkind van 12' wel érg behaard was én dat hij ook buitengewoon goed kon omgaan met een geweer. Da's toch een beetje gek voor een jongen van die leeftijd.
Vervolgens nam ze hem maar naar een tandarts. Die liet Rosie weten dat haar 'puber' minimaal tien jaar ouder was.
Hij was dus ergens in de twintig.
Uiteindelijk bleek dat de 'pleegzoon' niet alleen veel ouder was, maar ook dat hij een radicale moslim was. Zo vonden de autoriteiten allemaal jihadistische foto's en video's op zijn telefoon. Voor het zover was stond hij al bekend als een enorme lastpak. Zo bedreigde hij Rosie's 13-jarige zoon systematisch en klaagde hij verschillende keren dat hij niet goed kon bidden in zijn slaapkamer vanwege 'alle posters aan de muur.'
Meneer was dus knetter-extremistisch.
Toen er eindelijk werd ingegrepen en de 'vluchteling,' die Jamal heet, dus begreep dat hij niet langer welkom was bij Rosie en d'r gezin sprak hij op buitengewoon intimiderende wijze toe:

"Ik ga je vermoorden en ik weet ook waar je kinderen zijn."

De Britse autoriteiten hebben Jamals asielaanvraag nu afgewezen, maar de jihadist gaat in beroep. Daarom is Rosie -- ongelooflijk genoeg -- nog steeds niet van hem af.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten