Er zijn zoveel interviews. Maar dit interview was levensveranderend

Geen categorienov 11 2015, 13:00
Deze dakloze en zijn zoon lopen wat rond in de stad, als een Britse presentator opeens zijn zegen blijkt te zijn.
Het gezin woonde in New York, maar toen de vader een baan en een woning aangeboden kreeg in Denver, Colorado, besloot hij daarheen te reizen met zijn zoontje. Dit bleek helaas echter slecht voor hem uit te pakken. Het aanbod bleek te mooi om waar te zijn, en de man strandde in Denver, waar zijn bustickets terug naar New York ook nog eens werden gestolen.
Zonder geld besloot hij om er maar het beste van te maken in de nieuwe stad, ook al waren hij en zijn zoon nu feitelijk dakloos. Maar geluk bleek eindelijk eens aan zijn kant te staan toen hij een presentator van een Brits tv-programma tegenkwam op straat. Het programma was op zoek naar inspirerende verhalen om te tonen aan de kijkers in Groot-Brittannië. En dat vonden ze, toen de presentator de dakloze James sprak. Hij had een niet al te positief verhaal verwacht van een man voor wie de wereld allesbehalve vriendelijk was geweest. Maar in plaats daarvan sprak James met een ongeëvenaarde overtuiging dat hij zijn leven weer op orde zou kunnen brengen. In zijn eigen woorden:

Ik garandeer dat ik in een maand tijd alles wat moet gebeuren, zal doen gebeuren. Je moet je echt op je meest bescheiden moment bevinden om de kleinste dingen in het leven te kunnen waarderen.

Het levensverhaal bleek zo aangrijpend dat het programma besloot een hotel voor hem te betalen, en hem ook nog eens $1000 cash meegaf. En daar had het bij kunnen blijven: een presentator die medelijden toont met een dakloze, en hem tijdelijk steun biedt. Maar dat was niet het einde van het verhaal.
[caption id="attachment_123998" align="alignnone" width="809"]Dakloos_2 Foto: Youtube / Leon Logothetis[/caption]
De uitzending bleek een hit, en de man en zijn zoon kregen hulp vanuit nog onverwachtere hoek. Een man die het programma had gezien besloot om geld in te zamelen om dit te schenken aan het gezin, zodat James niet langer dakloos hoefde te zijn.
Hij kon zelfs een auto kopen om naar zijn nieuwe werk te rijden: hij heeft nu een baan als kapper in Denver. Zo liep het uiteindelijk toch nog goed af voor de man en zijn zoon... En jawel: binnen de maand tijd die hij voorspeld had.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten