23-jarige harde werker was dakloos en sliep in een bus. Maar door deze ongelofelijke verrichtingen hij zich daar uit te knokken

Geen categoriemei 13 2015, 12:01
Hoe deze held zich een weg baande, uit de ellende vandaan.
Het leven is niet altijd gemakkelijk, en dat ondervond ook de 23-jarige Kenneth Chancey die dakloos raakte toen hij slechts elf jaar oud was. Z'n vader had de laatste 100 dollar van de familie verbrast, en werd daardoor het huis uitgezet. Kenneth heeft enkele adoptie-gezinnen gehad, maar kon nergens permanent blijven. En zo begon het zwerven op straat.
Maar dat is nu allemaal voorbij: Kenneth heeft vanaf dat moment heel hard gewerkt en heeft het deze maand zelfs voor elkaar gekregen af te studeren in de politicologie. Gevolg: werkgevers buitelen over de jongeman heen om hem een baan aan te bieden. De ellende van z'n jeugd is nu definitief voorbij, en Kenneth kan nu écht aan z'n leven beginnen.
Zie hier het ongelofelijke levensverhaal van een jongeman die nooit of te nimmer opgaf om zichzelf uit de ellende te knokken:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/23-Year-Old-Goes-From-Skid-Row-to-College-Graduate2.mp4"][/video]
.
Kenneths nuchtere commentaar is alleen: "Ik ben tot hier opgeklommen met m'n blote handen". En: "Ja, het was moeilijker dan voor mensen die rijkdom meekrijgen, of ondersteuning van hun ouders. Maar het is niet onmogelijk." Wat een held!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten