Girl Power! 4 jongens dagen meisje uit. Korte tijd later liggen ze alle vier op de grond

Girl Power! 4 jongens dagen meisje uit. Korte tijd later liggen ze alle vier op de grond

Sol nooit met een meisje dat een zwarte band in wat voor vechtsport dan ook heeft.

Riley Breedlove is een 16-jarige Braziliaanse Jiu-Jitsu beoefenaar uit Amerika. Ze zit al jaren op die sport, en is behoorlijk succesvol. Ze heeft dan ook verschillende medailles gewonnen.

Toen ze onlangs wat aan het relaxen was met een paar vriendinnen waren er vier jongens die graag met haar wilden worstelen, om te kijken of ze echt zo goed was als ze zei.

Het resultaat?

Ik laat de foto's en video hieronder het hele verhaal maar vertellen. Dat is veel effectiever én overtuigender.

boem 1

boem 2

boem 3

Tijdens de worstelpartijen hoor je één van de aanwezige meisjes zeggen: "Mijn beste vriendin is echt geweldig." Niet zo gek, omdat ze op dat moment een jongen letterlijk plat op zijn rug legt en hem niet meer overeind laat komen.

De les die we hieruit kunnen trekken is tweeledig:

1. Doe je dochter een plezier en doe haar op een vechtsport.
2. Jongens: sol nooit met een zwaar getraind meisje. Ze mag er dan zwakker uitzien dan jij, maar als ze haar techniek op je loslaat is het heel snel afgelopen.

[video width="854" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Girl-destroys-boys-with-Jiu-Jitsu-in-the-park-480p.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties