5-jarig meisje kwam in de rechtbank voor een adoptie. Er stonden echter onverwachte gasten op haar te wachten

Geen categoriejun 13 2016, 21:00
Het was een mooie dag voor de vijfjarige Danielle Koning, die kortgeleden bij een rechter kwam om haar adoptie te bespoedigen. Die zaak verliep vervolgens bepaald niet zoals een typische adoptiezaak, en daar hadden de aanwezigen alles mee te maken...
Voor een kind dat zonder ouders opgroeit is er maar één dag waar ze naar uitkijken: dat is de dag dat een andere papa en mama - die soms al jaren voor ze zorgen - pas écht de officiële nieuwe ouders worden van zo'n kindje zonder vader en moeder.
Danielle Koning had zo'n dag op 5-jarige leeftijd. Een rechter moest de adoptieprocedure nog even formeel bekrachtigen, en daarna zou haar 'moeder' Sarah haar echte moeder zijn. Iets om naar uit te kijken, dus! Maar geen prachtige dag is compleet zonder feestje. Een rechtbank is normaalgesproken echter niet de aangewezen plek voor een knalfuif, maar de sociale werker van de familie had wel een idee: Danielle houdt namelijk enorm van Disney-prinsessen. Voornamelijk Assepoester!
De sociale werker vond dat echter wat karig, alleen Assepoester. En dus kwam de hele entourage opdagen bij de feestelijke adoptie-dag: Elsa, Doornroosje, Ariel.. en zelfs de rechter was verkleed als Sneeuwwitje. Danielle wist niet wat haar overkwam, maar was helemaal gelukkig:
Geweldig! Weinig dingen zijn mooier dan een blij kind, dat na jaren aan ongemakken niet alleen nieuwe ouders krijgt, maar ook nog eens helemaal in de watten wordt gelegd met haar favoriete Disney-prinsessen: perfect.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten