Franse agent en zijn vrouw vermoord door islamitische terrorist in Parijs, media begrijpt "motief" niet

Geen categoriejun 14 2016, 8:00
Daar gaan we weer.
Voor de zoveelste keer zijn Parijzenaars het slachtoffer van een extreem-islamitisch psychopaat die "Allahu Akhbar" riep op het moment dat hij zijn slachtoffers vermoordde:

Een man heeft maandagavond in de Franse plaats Magnanville een politieman en zijn vrouw om het leven gebracht. De dader is tijdens een inval van de politie gedood. De Franse autoriteiten beschouwen het als een terroristische aanslag.

De echtgenote van de agent werkte voor het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. Uiteindelijk besloot de terrorist om haar ook te vermoorden. Het driejarige zoontje van het stel kon godzijdank gered worden.
Aan Amaq, een aan ISIS gelieerd 'persbureau,' laat de radicale organisatie weten dat de dader "een strijder van Islamitische Staat" was. In 2013 werd deze extremist veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar omdat hij andere extremisten die gezocht worden door de autoriteiten had geholpen om naar Pakistan te vluchten. Het moge duidelijk zijn dat de extremist in kwestie waarschijnlijk wat eerder vrij kwam en daarna op zoek ging naar mogelijkheden om zelf een aanslag te plegen.
Hilarisch genoeg laten onze vrienden van Nu.nl het volgende weten:

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken kon vooralsnog niets zeggen over het motief van de dader. Het is niet bekend wat de man tot zijn daad heeft gedreven. Het ministerie deed geen uitspraken over de gijzeling.

Dus hij riep "Allahu Akhbar," hij was een bekende en veroordeelde extremist, en hij viel de agent aan met een mes, waarna hij diens vrouw ook maar even vermoordde. En de autoriteiten en de media zeggen dat ze niets kunnen zeggen over "het motief"?
Zij we tegenwoordig echt zo knettergek in Europa?
Yep, 100%.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten