6 jaar oude burgemeester schaart zich achter de kandidatuur van zijn 3-jarige broertje. Zie wat er dan gebeurt

Geen categorieaug 03 2015, 21:00
Als de zes jaar oude Bobby zich gereedmaakt om af te treden als burgemeester van een dorpje, staat in de coulissen zijn opvolger al klaar: zijn 3-jarige broertje.
Wie heeft er nu ooit gezegd dat politiek iets is wat alleen voor volwassenen is? De familie Tuft is het daar in ieder geval hardgrondig mee oneens. Drie jaar geleden werd hun jonge telg Bobby namelijk burgemeester van een klein dorpje genaamd Dorset. De positie van eerste burger is daar een honoraire positie zonder al teveel verplichtingen, politieke beladenheid, of verantwoordelijkheden. Dus wat is er dan tegen als een enthousiast doch serieus kind als Bobby zich aanmeldt voor de baan? Niets, toch?
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/3-year-old-brother-of-former-boy-mayor-runs-for-office.mp4"][/video]
.
Zoals je in de video kan zien is Bobby na drie jaar alweer klaar om zijn politieke carrière aan de wilgen te hangen. Gelukkig heeft hij een goede opvolger klaarstaan, in de vorm van zijn broertje James. Bobby gaf hem wat slimme politieke tips mee om te zorgen dat hij overeind blijft:
"Gebruik je rechterhand, niet je linkerhand, James"
"Je zegt: "Welkom in Dorset, stemt u ook voor mij?"
"Zeg geen gekke dingen tegen mensen, maar wees lief."
Volgens mij moet dat helemaal goedkomen. Zijn pasgekozen broer James heeft zijn eerste goede daad als burgemeester inmiddels al vericht: om zijn overwinning te vieren kregen alle inwoners van Dorset een gratis ijsje!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten