7 keer Nigel Farage in topvorm: heerlijk om terug te kijken

Geen categoriedec 28 2017, 12:00
Nigel Farage blijft schitteren in het Europees Parlement. Hier oude én nieuwe highlights van de UKIP-MEP.
Als jij het net zo inspirerend en vermakelijk vindt om Nigel Farage in actie te zien als ik, kijk deze zeven video's dan even.
7. 'Welke voorzitter Schulz krijgen we eigenlijk?'
Eén van Nigel Farage's grootste tegenstanders in het Europees Parlement was, jarenlang, Martin Schulz, de huidige leider van de Duitse sociaaldemocraten en mogelijke coalitiepartner van Angela Merkel.
Toen Schulz in 2012 de voorzitter (of president) van het Europees Parlement werd (met 387 van de 670 stemmen) opende Farage onmiddellijk de aanval. Het was schitterend om te zien hoe Farage hem uit de tent lokte.
6. 'Theresa May is een appeaser
Dat Nigel Farage weinig fiducie heeft in Theresa May's leiderschapskwaliteiten wisten we al, maar de manier waarop hij onlangs de vloer met haar aanveegde was briljant. Zo noemde hij haar onder meer een "appeaser" die over zich heen liet lopen bij de Brexit-onderhandelingen.
5. Nigel Farage vernietigt PC-mafketel Russell Brand in een debat over immigratie
Het is altijd lekker om te zien hoe Nigel Farage linksgekkies kapot kan maken in een kort debat. Of in een lang debat, trouwens. Nou, dat liet hij onder meer zien in een heerlijk debat met Russell Brand, de 'komiek' die a) niet grappig is en b) vooral bekendheid geniet omdat hij extreemlinks is.
Overigens is deze video ook geweldig omdat Farage premier Theresa May ook even aanpakte.
4. Farage: 'kerst komt vroeg voor de EU met de Britse belofte om tientallen miljarden euro's te betalen voor Brexit
"Dat is toch nogal raar, nietwaar?" Dat vroeg Farage retorisch toen hij in november van dit jaar mocht spreken in het Europees Parlement over de onderhandelingen van de Europese Unie met het Verenigd Koninkrijk over Brexit.
3. Jullie lachen niet meer he?'
Wat was het een geweldige dag voor Nigel Farage; de dag van het Britse referendum over Brexit. Hoewel hij continu had moeten aanhoren van de Brusselse democraten dat de Britten nóóit uit de EU zouden willen stappen bleken ze zich enorm te vergissen.
Al die mensen die Farage jarenlang hadden uitgelachen moesten opeens erkennen dat de UKIP-MEP wel degelijk zijn zin had gekregen. En Farage wilde dat er best even inwrijven:
2. Farage stelt George Soros' samenwerking met de EU aan de kaak
Hoewel Europese politici te pas en te onpas roepen dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen beïnvloed heeft, en de Britse Brexit-beweging ervan beschuldigd wordt "buitenlands geld" ontvangen te hebben, blijkt dat George Soros bijzonder veel invloed lijkt te hebben op het beleid van 'Europa.'
Vorig jaar had Soros' Open Society maar liefst 42 vergaderingen met de Europese Commissie. Ze publiceerden zelfs een boek met "betrouwbare bondgenoten" in het Europees Parlement. Oh ja, en bij de conferentie van de presidenten was Guy Verhofstadt keihard aan het lobbyen voor Soros.
Let wel, Soros is een ultralinkse miljardair die zijn geld gebruikt om natiestaten af te breken en hele economieën om zeep te helpen, zoals hij in de vorige eeuw met de Britse pond deed.
1: Farage versus Van Rompuy
Toen de Belg Herman van Rompuy de zogenaamde 'president' van de Europese Unie werd pakte Nigel Farage hem keihard aan. Hij had, aldus Farage, het charisma van een natte dweil, en was de stille moordenaar van de Europese Unie. Oh ja, en hij had ook geen respect voor natiestaten, wat Farage dan wel weer begreep omdat Van Rompuy uit België komt "wat natuurlijk nauwelijks een echt land is."
Ha!
Genieten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten